Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Masrafsız 50 Bin Lira Kredi!

Vakıfbank’tan Masrafsız 50 Bin Lira Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan 50 Bin Liralık Masrafsız Bayram Kredisi

Bayram kredisi veren birçok banka bulunuyor. Her ne kadar bayramı geride bırakmış olsak da bu bankaların neredeyse tamamı ay sonuna kadar bayram kredisi vermeye devam edecek. Vakıfbank bayram kredisi kampanyası da hala güncel olan kredi kampanyalarından biridir. Bu kredi kampanyası sayesinde kredi kullanmak isteyen kişiler Vakıfbank şubelerine uğrayabilirler.

Vakıfbank bayram kredisi kampanyası standart ihtiyaç kredilerinin bayrama uyarlanmış halidir. Ancak bu kredi ihtiyaç kredisi sayesinde alınamayacak kadar yüksek miktarda kredi veriyor. Öyle ki Vakıfbank bayram kredisi sayesinde kredi almak isteyenler tam 50 bin liraya kadar kredi talebinde bulunabiliyorlar. Buna ek olarak Vakıfbank bayram kredisi kampanyası sayesinde kredi alan kişiler krediye tahsis ücreti ödemezler, bu da kredinin masrafsız kredi olmasını sağlıyor.

Vakıfbank bayram kredisi için belirlenen kredi faiz oranı 1,36’dır, bu kredi faiz oranı değişken değildir. Vakıfbank kredi isteyen her müşterisine aynı kredi faiz oranıyla kredi veriyor. Dolayısıyla Vakıfbank bayram kredisi için müşteri değerlendirmesi yapılmadığını söylemeliyiz.

Vakıfbank aracılığıyla alabileceğiniz bayram kredisi aslında bir ihtiyaç kredisi olduğu için bu kredi sayesinde 36 aya kadar vade isteyebilirsiniz. Ne kadar kredi çekerseniz çekin maksimum kredi vadesi 36 ay olarak belirlenmiştir.

Bu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 21’dir.

Eğer Vakıfbank bayram kredisi kampanyasından faydalanarak kredi çekerseniz en fazla 36 ay vade isteyebildiğiniz bu kredi için en az 1 ay vade isteyebilirsiniz. 50 bin liralık Vakıfbank bayram kredisini 36 ayda geri ödemek isteyen bir kişi aylık olarak 1847 lira ödeme yapar. Netice olarak 3 yıllık vadede bankaya ödenecek olan toplam kredi faiz miktarı ise 16 bin 513 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.