Ana SayfaEkonomiSıfır Faizli Araba Kampanyaları 2018

Sıfır Faizli Araba Kampanyaları 2018

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Araba sahip olmak isteyenlerin ortak tercihleri genellikle bankaların taşıt kredisi ürünleri olacaktır. Ancak taşıt kredilerinin faiz oranları müşterileri memnun etmediği için zaman zaman otomobil firmalarının fırsatlarını takip edebilirler. Birçok otomotiv firması, sıfır faizli araba kampanyaları ile müşterilerine cazip fırsatlar sunmaktadır. Meraklıları için sıfır faizli araba kampanyaları 2018 yılı için şu firmalarca sağlanmaktadır:

Sıfır Faizli Araba Kampanyaları 2018

Ford 20 Ay Vadeli Yüzde 0 Faiz Kampanyası

Türkiye’de 51 senedir ticari aracın karşılığı olan Ford’un düzenlediği Her Şey Dahil Finans Paketi kampanya ile 36 bin TL’ye 15 ay vade ile faizsiz bir şekilde sahip olabilecekler.

Aynı zamanda tüm binek araç modelleri 4 sene ya da 100.000 kilometre garantisi ile diğer modeller içinse 50 bin TL’ye 25 ay çok uygun faizle bir şekilde sahip olabilme imkanınız bulunmaktadır. Kredi istemeyene ise peşin alım indirimi sağlanmaktadır. Firmanın sağladığı avantajlarla ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Fiat Mayıs Ayı Fırsatları ile Otomobil Kampanyaları! 10.000 TL İndirim

Mayıs ayı fırsatları süren Fiat’ın 10 bin TL’ye varan indirim fırsatlarıyla ticari araçlarda da fırsatlar sizleri beklemektedir. Uyfun faizli arabalardan seçtiğiniz modele göre 50 bin TL’ye kadar da kredi sağlanmaktadır.

20 ay vadeli sunulan fırsatların ticari olmayan seçenekleri için yine sıfır faizli seçenekler sürmektedir. Fiat 500X modeli için 10 bin TL indirimi sunuluyor. 109,900 lira taksitle alabileceğiniz otomobil için aynı zaman 4 sene vade, 50 bin lira peşinat ödeme şartları sunuluyor. Mayıs dönemine özel metalik renk seçeneği sunulup, 109,000 lira taksitle başlayan 2017 model 500X 1.2 Cross araç içindir.

Renault Güncel Kampanyalar

Renault’un mayıs ayına özel düzenlediği kampanyalarla aracınızı şimdi alabilirsiniz. 30 bin TL 15 aya kadar sıfır faizle, Kangoo Multix, Kangoo Express, Clio HB ve Clio Sport Tourer modellerinin satın alımlarında bir çok avantaj sunulmaktadır.

Opel Finans Sistemi ile Sıfır Faizli Arabalar

Opel’in yeni finans sistemi ile birlikte artık birçok araç daha avantajlı. 15 aya varan fırsatlarla 30 bin TL’lik yüzde 0,49 faiz seçeneğiyle siz de aracınızı seçerek fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Diğer Markaların Sıfır Faiz Araba Kampanyaları

Kampanyalarla düşük faizli araba fırsatlarından bir diğer Dacia ile sunulan fırsatlardır. Mayıs ayında Dacia binek ve ticari modelleri için düşük faiz fırsatı sağlıyor. 24 ay ve 48 ay aralığında 30 bin ve 100 bin arasında değişen kredilerle sizler de araç sahibi olabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.