Ana SayfaKredilerİş Bankası Eğitim Kredisi

İş Bankası Eğitim Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

36 Aya Kadar Vade Seçeneği

İş Bankası eğitim kredisinde 1 ila 36 ay arasındaki vade seçenekleri ile kredi alabilirsiniz. Faiz oranı ise bu vade seçenekleri için aynı ve yüzde 1,68 olarak belirlenmiş durumdadır. Ancak bu değerden KKDF ve BSMV hariçtir. Banka tahsis ücreti olarak ise kredi tutarının yüzde 0,5’i oranında bir ücret tahsil ediyor. Buda BSMV ücretinden hariç olarak hesaplanmıştır. Örneğin 10 bin TL kredi alırsanız tahsis ücreti 50 TL olacaktır.

10 bin TL kredi alıp 36 ay vade seçeneğini kullanırsanız faiz oranı yüzde 1,68 olacaktır ve size bu kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 27,5556 olacaktır. Çocuklarınızın eğitim masraflarını tek seferde karşılamak için bu krediyi kullanabilirsiniz. Bu krediyi öğrencilerin özel okul özel üniversite gibi eğitim masraflarını gidermek için kullanabilirsiniz.

Eğitim kredisinde ister öğrencinin kayıt belgesi ya da okulun ücretini gösteren bir belge ile direk ücreti okul hesabına aktarma şansına sahipsiniz. Ayrıca fatura karşılığında krediyi nakit olarak da alma şansınız mevcuttur.

Bu kredi için İş Bankası sizden bazı belgeler talep ediyor. Bunlardan birisi başvuru formudur. Diğer bir gerekli belge ise nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi ya da sürücü belgesinin aslı ve fotokopisidir. Ayrıca gelir durumunuza göre gelirinizi gösteren bir gelir belgesi gerekmektedir. Eğitim bedelinin gösteren faturanın aslı ya da öğrenci kayıt belgesi ya da okul ücretini gösteren bir belge de gerekiyor. Bu kredi hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın İş Bankası şubesine gidebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.