Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Emekliye Konut Kredisi

Denizbank’tan Emekliye Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

 Masrafsız Konut Kredisi

Denizbank konut kredisi kampanyasında emekliler için avantajlı olabilecek bir kredi sunuluyor. Buna göre 120 aya kadar vade seçenekleri bulunuyor. Ayrıca bu kredide kredi tahsis ücreti de bulunmuyor. Başvuru için banka sizden kredi başvuru formu istiyor. İstenen diğer bir belge ise kredi alacak kişinin nüfus cüzdanı fotokopisidir. Ayrıca müşterilerden gelir belgesi de isteniyor. Müşteriler satın alınacak konutun tapu fotokopisini de getirmelidir.

Denizbank’ın bu konur kredisi ürününde faizler bazı bankalara göre düşük olmasına rağmen çok uygun faiz oranları da değildir. 60 ay vade seçeneği için banka yüzde 1,01 oranında faiz uygularken 96 ay vade seçeneği için ise yüzde 1,19 oranında kredi faizi uygulanıyor. 120 aya kadar olan vade seçenekleri için ise Denizbank yüzde 1,19 oranında kredi faizi uyguluyor.

Örneğin en çok tercih edilen vade olan 120 ay vadede 75 bin TL kredi aldınız. Bu durumda aylık taksit tutarınız 1 177,16 TL olacaktır. Tahsis ücreti bulunmuyor. Ancak diğer ücretler adı altında toplamda sizde 848,68 TL alınacaktır. Aylık maliyet oranı yüzde 1,21 olurken yıllık maliyet oranı ise yüzde 14,58 olacaktır. Kampanyaya katılım için son tarih olarak ise Denizbank 30 Eylül 2016 tarihini belirledi.

Sizden taşınmaz rehin ücreti, uzman incelemesi gibi ücretler tahsil edilecektir. Ayrıca DASK, konut sigortası gibi ücretler de alınacaktır. Bu kredi hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz size en yakın Denizbank şubesine gidebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.