Ana SayfaKredilerKredisiz Ev Alma Fırsatı, Kredisiz Konut Finansmanı

Kredisiz Ev Alma Fırsatı, Kredisiz Konut Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi kullanmadan ev sahibi olmak isteyenler için Birevim’in finansman modelleri yaygın olarak tercih edilmektedir. Kredisiz ev satın almak isteyenler için alternatif birçok tasarruf modelini hayata geçiren Birevim, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatlarını sunmaktadır.

Faizsiz ve kredisiz bir şekilde konut tasarruf finansmanı kullanarak ev sahibi olmak isteyenler için şu tür avantajlar sağlanır:

  • Yüksek taksit tutarında ödeme yapılmasına gerek kalmaz.
  • Vade farkı yoktur.
  • Yüksek faiz oranları bulunmaz.
  • Peşinat ve kredi faizi alınmaz.

Konut satın almak isteyenler için en uygun finansman modelini hayata geçiren Birevim, Birlikte Konut Tasarruf Finansmanı, Serbest Tasarruf Planı, Sıra Tespiti Tasarruf Planı, Sıra Tespiti Büyüyen Tasarruf Planı, Sıra Tespiti Konut Değer Endeksli Tasarruf Planı gibi birçok seçeneği hayata geçirmiştir.

Faizsiz Ev Nasıl Alınır?

Kredisiz ve faizsiz ev sahibi olmak artık hayal değil. BDDK lisansı ile herkesin uygun finansman koşulları ile ev veya araba sahibi olmasını sağlayan Birevim, faizsiz bir şekilde ev almanın en kolay yolunu sunmaktadır. Kredisiz ev almak için Birevim’i tercih edenler ilk olarak katılmak istedikleri tasarruf planını bütçelerine göre belirlemesi gerekecektir.

Faizsiz ev alma seçeneklerinde her ay bir aile, para toplanarak kredisiz ev sahibi olabilmektedir. Ev sahibi olan kişiler ise her ay kira öder gibi tasarruf yapmaya devam ederek başka ailelerin de ev sahibi olmasını sağlar. Satın almak istediğiniz evi belirledikten sonra Birlikte Konut Tasarruf Finansmanı veya diğer tasarruf modellerini tercih ederek ev sahibi olma fırsatından yararlanabilirsiniz.

Birevim Faizsiz Konut Finansmanı Yöntemi Nedir?

Faizsiz konut finansmanı modelini hayata geçiren Birevim, tasarrufa dayalı yöntemleriyle herkesin rahatça ev sahibi olmalarını sağlamaktadır. Satın alınmak istenen ev belirlendikten sonra ve noter huzurunda sıra tespitinin yapılmasının ardından dahil olduğunuz finansman modeline göre ev sahibi olma hayalinize kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Kredisiz konut finansmanı modeli kapsamında ev sahibi olmak isteyenler için farklı finansman tasarruf modelleri sunulur. Birevim güvencesiyle hayalini kurmuş olduğunuz eve sahip olmak için en uygun finansman modelleri hayata geçirilmektedir.

Kredisiz Konut Finansmanı Kimler İçin Uygundur?

Türkiye’de 18 yaşını dolduran herkes Birevim’in kredisiz konut finansmanı fırsatlarından yararlanabilmektedir. Sisteme dahil olan herkesin korunmasını sağlayan sistem BDDK lisansı alan Birevim sayesinde mümkün hale gelmiştir. Konut finansmanı modellerinde her bütçeye uygun finansman modeli sağlanmaktadır.

Kredisiz konut sahibi olmak isteyenler için özel tasarruf planlarını hayata geçiren Birevim, Türkiye’de faizsiz olarak ev sahibi olmanın önünü açıyor. Konut finansmanı arayışında her zaman bütçenize uygun finansman tasarruf modellerinden yararlanarak uygun taksitlerle ve vadelerle faizsiz olarak hayalini kurduğunuz eve sahip olmanız mümkündür. 18 yaşından büyük herkes ve tüzel kişiler de Birevim avantajlarından yararlanabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.