Ana SayfaKredilerICBC Bank Taşıt Kredisi

ICBC Bank Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

48 Aya Kadar Vade Fırsatı

ICBC Bank taşıt kredisinde 48 aya kadar vade fırsatı bulunuyor. Yani 4 yıl boyunca taksitler halinde aldığınız krediyi geri ödeyeceksiniz. ICBC Bank taşıt kredisinden ister 0 km araç alırken ister de ikinci el araç alırken yararlanabilirsiniz. Banka 0 km araçlar için araç teslim fiyatının 50 bin TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında 50 bin TL üzerindeki kısmı için ise yüzde 50 oranında kredi vermektedir. Bu yüzden banka kredisiyle araç almak isterseniz peşinatınızın bulunması da gerekiyor. Bankanın taşıt kredisi faizleri aracın 0 km ve ikinci el olmasına ayrıca aracın kaskosunun ICBC Bank tarafından yapılıp yapılmamasına göre de farklılık göstermektedir. 0 km taşıt kredisinde aracın kaskosunun ICBC Bank tarafından yapılması halinde faiz oranı yüzde 1,45 olacaktır. Ancak aracın kaskosunun diğer olması halinde kredi faizi yüzde 1,50 olacaktır. İkinci el araçlar için ise kredi faizi kaskonun ICBC Bank tarafından yapılması halinde yüzde 1,55 olacaktır. Ancak kaskonun diğer olması halinde kredi faizi yüzde 0,05 oranında artacak ve yüzde 1,60 olarak uygulanacaktır. Banka bu kredide kredi tahsis ücreti olarak verilen kredinin yüzde 0,5’i oranında bir ücret tahsil ediyor. Ayrıca kasko sigortası primi ve hayat sigortası gibi bazı ek ücretler de ödemeniz gerekecektir. ICBC Bank bu krediye başvurmak için sizden bazı belgeler istiyor. Bunlardan birisi 0 km araçlar için aracın proforma faturası bir diğeri ise ikinci el araç alacak kişiler için 10 yaşına kadar olan ikinci el araçlarda aracın ruhsatı gereklidir. Ayrıca başvuru yapan kişinin nüfus cüzdanı fotokopisi ve gelir belgesi de gerekli olan diğer belgelerdendir. Kefil talep edilmesi halinde aynı belgelerden kefil için de istenecektir. Bu taşıt kredisi hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın ICBC Bank şubesine gidebilir ya da bankanın çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.