Ana SayfaKredilerFinansbank 2016 Konut Kredisi Faiz Oranları

Finansbank 2016 Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Bütün bankaların konut kredisi faiz oranlarını geri çekmesi konut kredisi faiz oranlarının 1 puanın altına düşmesini sağladı. 1 puanın daha altındaki konut kredisi faiz oranlarıyla kredi çeken kişiler geçmişteki konut kredisi faiz oranlarına nazaran çok daha az faiz farkı ödüyorlar. Öyle ki geçmişte 100 bin lira kredi alan bir kişi 90 bin liraya yakın faiz farkı öderken bu kişiler bugün sadece 70 bin lira faiz farkı ödüyor.

Finansbank konut kredisi faiz oranları 120 ay vade için 0,99’dan başlıyor. 0,99’dan başlayan bu konut kredisi faiz oranlarıyla kredi çekmek için internet üzerinden ön başvuru yapabilirsiniz. Daha sonra kredinizin onaylanması için ekspertiz ekibi evinizi inceler, ardından evin değeri belirlenir ve kredi çekebilirsiniz.

Finansbank konut kredisi faiz oranı 0,99 olsa da bu faiz oranı sadece 120 ay vadeli kredi çekiminde geçerlidir. Ancak bu kredi 180 ay vade ile de veriliyor. Finansbank konut kredisi alırken 120 ay değil de 180 ay vade isterseniz kredi faiz oranı otomatik olarak artacaktır.

Eğer bankadan 100 bin liralık bir kredi çekerseniz bunun için ödemeniz gereken komisyon tutarı 500 liradan daha az olmayacaktır. Çünkü kredi tahsis ücretinin alınma oranı Finansbank tarafından kredi miktarı üzerinden yüzde 0,5 olarak belirlenmiş.

Bu krediyi almak isteyenler mutlak surette ekspertiz ücreti ödemeliler, ancak bu ücret değişiklik gösterebilir. Bu ücret için belirlenen minimum miktar 440 TL’dir.

100 bin lira Finansbank konut kredisi alan kişiler 120 ay vade ile krediyi geri ödemek istedikleri zaman masraflar haricinde aylık olarak 1427 lira öderler.

Finansbank konut kredisini 100 bin lira olarak alıp 120 ayda geri ödediğinizde bankaya toplamda 71 bin 333 lira faiz farkı ödemiş olursunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.