Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan 0,95 Kredi Faiz Oranıyla Konut Kredisi

Vakıfbank’tan 0,95 Kredi Faiz Oranıyla Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’tan Avantajlı Konut Kredisi

Konut kredisi faizleri çok uzun bir süre sonunda tekrar 1 puanın altına indi. Ancak bu indirim tüm bankaları kapsamıyor. Zira Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, İş Bankası gibi bankalar konut kredisi faiz oranlarını 1 puanın altına çekseler de bazı bankalar hala krediyi 1 puanın daha üstünde kredi faiz oranıyla veriliyor. Konut kredisi kullanmak isteyen kişiler bankaların kredi faiz oranlarını kıyaslamalı ve buna göre karar vermeliler. Aksi halde bu kişiler sorun yaşayabilirler.

Vakıfbank konut kredisi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu kredinin 1 ay ile 120 ay arasında değişen vade seçeneklerine sahip olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra kredinin faiz oranı tüm vade seçenekleri için sabitlenmiştir. Öyle ki almak istediğiniz kredi için 1 ay vade seçeneğini de 120 ay vade seçeneğini de seçseniz krediyi 0,95 kredi faiz oranıyla alırsınız.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasının süresi bu yıl sonuna kadar geçerlidir, ancak banka kredi faiz oranlarında ya da krediye ait detaylarda değişiklik yapma hakkına her zaman sahiptir.

Almak istediğiniz bu kredi için kredi tahsis ücreti, ipotek tesis bedeli, Dask, hayat sigortası ve konut sigortası gibi çeşitli kalemlerde masraf ödemeniz gerekiyor. Vakıfbank sayesinde alacağınız 100 bin liralık bir kredi için sizlerden tahsil edilecek olan toplam masraf tutarı 1300 lira olacaktır.

Kefil istenmeyen Vakıfbank konut kredisi kampanyasında almış olduğunuz ev borcunuzu ödeyene kadar ipotekli kalacaktır. Daha sonra borcunuzu ödediğinizde evden ipoteği kaldırabilirsiniz.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasından 1 milyon liraya kadar faydalanabilirsiniz. Eğer bu krediyi 100 bin lira olarak aldıysanız maksimum vade seçeneğiniz 120 ay olacaktır. 100 bin lirayı 120 taksite böldüğünüzde her bir taksit 1400 lira olacaktır. Bu taksit miktarına masraflar dâhil değildir. Aldığınız 100 bin lirayı geri öderken toplamda 168 bin 28 lira geri ödeme yapmış olacaksınız, yani 10 yılda Vakıfbank’a toplamda 68 bin 28 lira kredi faiz miktarı ödemiş olursunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.