Ana SayfaKredilerFinansbank’tan Kişiye Özel Kredi Faiz Oranlarıyla İhtiyaç Kredisi

Finansbank’tan Kişiye Özel Kredi Faiz Oranlarıyla İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank’tan Günde 12 Liraya 10 Bin Lira Kredi

Birçok banka mevcut kredi kampanyaları için kredi faiz oranı belirlerken bu oranın sabit olmasını sağlıyor. Sabit kredi faiz oranlarına bağlı olarak kredi kullanan kişilerin tamamı aynı kredi faiz oranıyla kredi çekmiş oluyorlar. Ancak İng Bank ve Finansbank gibi bankalar bu konuda müşteriyi esas alıyor. Müşteriyi esas alan bu bankalar müşterinin kredi notuna bakıyor ve kredi notu uygun olan kişilere daha düşük kredi faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi veriyor. Eğer kredi notunuz ortalamanın üzerindeyse sizlere de Finansbank ihtiyaç kredisinden faydalanabilirsiniz. Finansbank ihtiyaç kredisi almak isteyen bir kişinin kredi notu iyi durumdaysa sadece 1,20 faiz oranıyla bu kişi 10 bin lira kredi alabilir.

Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen vade seçenekleri standarttır. Standart vade seçenekleriyle kredi almak isteyen kişiler krediye başvurdukları zaman 1 ay ile 36 ay arasında bir vade seçerler. Vade seçildikten sonra kredi onaylanır ve kişiler kredilerini bankadan alabilirler.

Eğer Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanacaksanız bunun için birtakım masrafları ödemeniz gerektiğini unutmamalısınız. Örneğin 10 bin liralık bir kredi almak isteyen müşteri bankaya 50 lira kredi tahsis ücreti, 480 lira vergi, 135 lira da hayat sigortası bedeli öder. Bu masraflar 10 bin liralık kredi için geçerlidir, miktar arttığında kredi için ödenmesi gereken masraf miktarı da artacaktır.

Finansbank ihtiyaç kredisinden düşük kredi faiz oranıyla faydalanmak için kredi notunuzun oldukça iyi olması gerekir. Kredi notunuz iyiyse 10 bin lira kredi çekip 36 taksite bu borcu böldürdüğünüzde ayda 357 lira ödeme yapmanız gerekir. Toplamda bütün borcunuzu bankaya ödediğiniz zaman 2404 lira fazladan faiz tutarı ödemiş olursunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.