Ana SayfaKredilerDenizbank Mortgage Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Denizbank Mortgage Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Konut Kredisi Kampanyası

Denizbank aracılığıyla konut kredisi almak isteyenlere iki farklı konut kredisi kampanyası sunuyor. Bu kredilerden biri internete özel kredi olarak sunulurken diğeri ise normal konut kredisi olarak müşterilere sunuluyor. Denizbank konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler ilk başvuruyu internetten yapıp şubeden başvuruyu tamamlayabilirler. Konut kredisi faizlerini güncelleyen Denizbank standart mortgage kredisi için yüzde 1,14 kredi faiz oranı talep ediyor. Eğer bu kredi faiz oranı sizin kriterlerinize uyuyorsa internet üzerinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Denizbank konut kredisi kampanyası için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu kredi için en fazla 120 ay vade talep edildiğini görüyoruz. Bu kredi için bankanın belirlemiş olduğu yıllık maliyet oranı ise yüzde 13,68’dir.

Krediyi almak için istenen belgelerle birlikte şubeye giderek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kimlik belgesi, gelir belgesi, ikamet belgesi gibi belgelerle şubelere uğrayabilirsiniz. Banka gerekli gördüğü takdirde sizlerden ek belge isteme hakkına da sahiptir.

Bu kredi için belirlenen ekspertiz ücreti en az 700 lira olup bu miktar değişiklik gösterebilir. Buna ek olarak ipotek tesis bedeli, hayat sigortası, konut sigortası, DASK gibi ücretler de sizlerden alınacaktır. Tüm masraflar için en az 1300 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

Denizbank konut kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler aldıkları evi ipotek ettirdiklerinde bu kişilerin kefil bulmaları gerekmez. Yani bu kredi için kefil gerektirmeyen bir kredi diyebiliriz.

Denizbank konut kredisi kampanyası bünyesinde 100 bin liralık bir kredi alan kişi 120 aylık vadeyi tercih ettiğinde bankaya bir ayda 1533 lira ödemesi gerekir. Toplamda kredi için bankaya 184 bin 17 lira ödeme yapılması gerekiyor. Yani kredi faiz miktarının toplamı 84 bin 17 liradır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.