Ana SayfaKredilerAnadolubank’tan 50 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi

Anadolubank’tan 50 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank İhtiyaç Kredisi

Kısa vadedeki ihtiyaçlarınız için kredi almak isterseniz ihtiyaç kredisi kampanyalarını tercih etmeniz gerekir. İhtiyaç kredisi kampanyaları bünyesinde aldığınız kredi için minimum 1 ay vade talep edebilirken maksimum 36 ay vade talep edebilirsiniz. Böylece borcunuzu 3 yıl içinde ödemiş olursunuz. 

Anadolubank ihtiyaç kredisi kampanyası yüksek miktarlı olarak kredi alabileceğiniz kampanyalardan biridir. Zira birçok banka ihtiyaç kredisi için en fazla 20 bin lira limit belirlemişken Anadolubank sayesinde 50 bin liraya kadar kredi alabiliyorsunuz. Böylece yüksek miktarlı kredi çekmek isteyenler için tercih edilebilecek bankalardan biri Anadolubank oluyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için internet üzerinden ön başvuru yapabilirsiniz. Ancak krediniz olumlu sonuçlandığında belgelerinizle birlikte Anadolubank şubesine gitmeniz gerekir. Bu ihtiyaç kredisi kampanyası için gereken belgeler kimlik, ehliyet, gelir belgesi, ikamet belgesidir. Buna ek olarak Anadolubank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler 1 kişiyi de kefil göstermek zorundadırlar.

Bu kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı yüzde 20,24’tür. Krediden faydalanmak isterseniz aldığınız kredi için birtakım masrafları Anadolubank’a ödemeniz gerekiyor. Bu masraflardan ilki kredinize ek olarak ödemeniz gereken binde 5 oranında kredi tahsis ücretidir. Bu da 50 bin liralık bir kredi için 250 TL anlamına geliyor.

Anadolubank ihtiyaç kredisi için hayat sigortası yaptırmanız da gerekiyor. Ancak sigorta primi kişinin durumuna göre değişiklik gösterebilir.

50 bin liralık bir ihtiyaç kredisi paketi alır ve bu krediyi 36 ay içinde geri ödemek isterseniz bir ayda 1854 lira ödeme yapmanız gerekir. Bu şekilde 36 ay ödeme yaptığınızda Anadolubank’a 67 bin 21 lira ödeme yapmış olursunuz. Bu da ayda fazladan 17 bin 21 lira faiz miktarı ödemek anlamına geliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.