Ana SayfaKredilerHalkbank Masrafsız 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Halkbank Masrafsız 10 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Birçok banka ihtiyaç kredisi verirken kredi tahsis ücreti adı altında kredi komisyonu alır. Halkbank ihtiyaç kredisinde kredi tahsis ücreti bulunmuyor. Bu sayede Halkbank ihtiyaç kredisini masrafsız ihtiyaç kredisi olarak tanımlayabiliriz. Masrafsız ihtiyaç kredilerinden biri olan Halkbank ihtiyaç kredisinden 10 bin liraya kadar faydalanabiliyorsunuz. 10 bin liraya kadar kredi alabildiğiniz bu kredi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranı ise yüzde 1,49 olarak belirlenmiştir.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası tüketiciler için 2 farklı seçenekle sunuluyor. Bu seçeneklerden biri yüzde 1,43 kredi faiz oranıyla verilen ihtiyaç kredisiyken diğeri masrafsız verilen yüzde 1,49 kredi faiz oranlı kredidir. Her iki kredi kampanyası için de maksimum kredi miktarı 10 bin lira olarak belirlenmiştir. Bankadan kredi almak için gerekli belgelerle Halkbank şubelerine başvuru yapmanız gerekiyor. Gerekli belgelerden biri kimlik belgesi, diğer ise işyeri onaylı gelir belgesidir.

Halkbank ihtiyaç kredisi paketleri için belirlenen maksimum kredi vadesi ise 36 ay olarak sınırlandırılmıştır. 10 bin lira olarak alabildiğiniz bu ihtiyaç kredisi için 1 ay ile 36 ay arasında değişen bir vade seçeneğini bankadan talep edebileceksiniz.

Masraflı ihtiyaç kredisi almak isterseniz krediye ek olarak 52,5 TL kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekir. Ancak her iki kredi için de yıllık 30 lira sigorta bedeli ödemeniz zorunludur.

Bu kredi kampanyasından faydalandığınızda 10 bin liralık bir kredi alarak 36 ayda kredinizi geri ödemek isterseniz Halkbank’a her ay 374 lira ödeme yapmanız gerekir. Bu bedele sigorta prim ücreti dâhil edilmemiştir. Bu şekilde 36 ay taksit ödediğinizde bankaya 13 bin 487 lira ödemiş olursunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.