Ana SayfaKredilerTEB Cepteteb Uygulamasından Masrafsız 20 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

TEB Cepteteb Uygulamasından Masrafsız 20 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cepteteb Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Neredeyse bütün bankaların vermiş olduğu ihtiyaç kredilerinin seçenekleri değişiklik gösterebiliyor. Cepteteb oldukça düşük bir faiz oranıyla kredi verirken diğer bankalarda bu kredi faiz oranı değişiklik gösterebiliyor. Ancak bankalardan kredi alabilmek için çoğu zaman bankaya başvuruda bulunmanız gerekiyor. Cepteteb’de ise bu gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü ne zaman kredi almak isterseniz anında başvuru yapabiliyorsunuz. Başvurunuzu internet üzerinden yaptıktan sonra kredi başvurunuz değerlendiriliyor ve sizlere bir cevap veriliyor. İkinci bir onayı yaptığınızda ise krediniz anında hesabınıza aktarılıyor.

Cepteteb ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilmek için bu uygulamayı kullanıyor olmanız gerekiyor. Bu uygulamayı Google Play’den kısa sürede yükleyebilirsiniz. Daha sonra başvuru yaparak Cepteteb üyesi olmanız gerekiyor. Üyelik işlemleri onaylandıktan sonra mobil şubeden giriş yaparak kredi başvurusu yapabileceksiniz.

Cepteteb ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranlarına baktığımızda bu kredi faiz oranının yüzde 1,30 olduğunu görüyoruz. Kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 18,72 olarak belirlenmiştir.

Eğer internetten bu krediyi alırsanız aldığınız kredi için bankadan 36 aya kadar vade talep edebilirsiniz. 36 aya kadar vade seçtikten sonra kredinizi bu vadede ödersiniz. Eğer 20 bin liralık ihtiyaç kredisi için 36 ay vade seçeneğini olumlu görüyorsanız bu kredi için ayda 730 lira ödemeniz gerekeceğini unutmamanız gerekiyor.

20 bin liralık bir krediyi 3 yılda geri ödediğiniz zaman toplamda 26 bin 290 TL ödeme yapmış olacaksınız. Bu da TEB’in sizlerden toplamda 6 bin 290 TL kredi faiz miktarı alması anlamına geliyor. Kredi için hayat sigortası zorunluluğu bulunduğunu da unutmamanız gerekiyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.