Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Masrafsız 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası Masrafsız 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Herhangi bir ihtiyacınız için gerekli finansmanı almak isterseniz Ziraat Bankası’nı tercih edebilirsiniz. Ziraat Bankası müşterilerine yüksek miktarda ihtiyaç kredisi veren bankalardan biridir. Üstelik bu krediyi 2 farklı kampanyadan herhangi birini seçerek alma şansınız da bulunuyor. İsterseniz Ziraat Bankası internet sitesine giriş yaparak kredilerin çeşitlerine ve özelliklerine bakabilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan alabileceğiniz ihtiyaç kredisi sizlere masrafsız olarak sunuluyor. Bu masrafsız krediyi alabilmek için bankanın resmi internet sitesinde yer alan masrafsız tüketici kredisi kampanyasına başvuru yapmanız gerekiyor. Masrafsız tüketici kredisinde kredi tahsis ücreti ödenmiyor. Ancak hayat sigortası yaptırmak banka tarafından zorunlu kılınmış. Dolayısıyla krediyi almak için hayat sigortası yaptırmanız da gerekiyor.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına istinaden kredi tahsis ücreti ödemeden kredi çektiğinizde bu krediyi yüzde 1,49 faiz oranıyla alınırsınız. Kredi faiz oranı bütün vade seçenekleri ve bütün müşteriler için sabit kılınmıştır. Dolayısıyla bu oranın herhangi bir şekilde değişmesi söz konusu olmuyor.

Almış olduğunuz ihtiyaç kredisi paketi için diğer krediler gibi 36 aya kadar değil, 48 aya kadar vade talep edebiliyorsunuz. Dolayısıyla aldığınız krediyi 4 yılda geri ödemiş olacaksınız. Ziraat Bankası kredilerini isterseniz 3 ayda 1 taksit ödemeli şeklinde alabilirsiniz. Bankanın bütün kredileri bu özellikten faydalanılarak alınabilir. Kredi için belirlenen sigorta prim miktarı değişiklik gösterebilir. Sizin ne kadar prim ödeyeceğiniz de bankada belli olur.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde 20 bin liralık bir kredi alarak 36 ayda geri ödemek istediğinizi varsayarsak bu kredi için bir ayda 758 lira ödemeniz gerekir. Eğer taksitleri aylık değil de 3 ayda 1 ödemeniz gerekirse 2183 lira taksit ödemeniz gerekir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.