Ana SayfaEkonomiElvan Grup Ar-Ge Ödülünü Aldı

Elvan Grup Ar-Ge Ödülünü Aldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Elvan Grup Ar-Ge merkezi ödül aldı. Geçtiğimiz günler içinde yapılan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından  düzenlenen 5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nde Elvan grup Ar-Ge merkezi olarak birincilik ödülünü kazandı.

5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi ile yapılan ödül töreninin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Cami Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldığı bildirildi. Ödülü şirket adına Elvan Group Başkanı Hidayet Kadiroğlu aldı. Ödülü alan Kadiroğlu ödül töreni bittikten sonra açıklamalar yaptı. Kadiroğlu, basın mensupları karşısında yaptığı açıklamada Türkiye Ar-Ge merkezi sektörü içinde ilk merkezi kendilerini kurduğunu dile getirdi. Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı’nın 2012 yılı içinde kurdukları Ar-Ge merkezinin belgesini kendilerine verdiğini belirten Kadiroğlu bunun çok bir büyük bir onur olduğunu söyledi. Bu durumun üzerlerine sorumluluk yüklediğini de dile getiren Kadiroğlu bunun için çok ve bilinçli biçimde çalıştıklarını sözlerine ekledi. 

Türkiye’nin İlk Ar-Ge Merkezi 

Elvan grup bünyesinde yer alan Ar-Ge merkezinde şimdiye kadar 100 projenin tamamlandığı bildirildi. Elvan grup Ar-Ge merkezinde inovatif ürün ticarileştirmesi yapıldığı da belirtilirken şirket tarafından piyasanın ilk Ar-Ge merkezinin de 2012 yılında kurulduğu açıklandı. 20’den fazla inovatif ürünün şirketlerinde ticarileştiğini belirten Hidayet Kadiroğlu, bu ürünlerin payının şirket cirosunun yarısı değerinde olduğunu da sözlerine ekledi. 

İnovatif ürün ticarileştirmesini ihracat kilogram birim değerini arttırmak için yaptıklarını anlatan Hidayet Kadiroğlu, bu amaçlarına kısa sürede ulaşarak ihracat kilogram birim değerini 5 dolara çıkardıklarını açıkladı. Elvan Grup Ar-Ge şirketinin bu sebeple Ar-Ge merkezi birincilik ödülünü aldığı biliniyor.

5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’nde Arçelik ve Vestel şirketlerinin de ödül aldığı belirtildi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.