Ana SayfaKredilerDenizbank 48 Ay Vadeli 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi: Web’de Kredi

Denizbank 48 Ay Vadeli 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi: Web’de Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Kolay İhtiyaç Kredisi

Birçok bankadan almış olduğunuz ihtiyaç kredisi için en fazla 36 ay vade talep edebiliyorsunuz. Ancak tercih ettiğiniz ihtiyaç kredisini Denizbank’tan alırsanız 48 aya kadar vade talep edebiliyorsunuz. 4 yıl vadeli olarak alabildiğiniz kredilerden biri olan Web’de kredi kampanyasına internet üzerinden başvurabiliyorsunuz. Denizbank hesabınız varsa çekmiş olduğunuz kredi doğrudan bu hesaba aktarılır, şube gitmeniz gerekmez.

Denizbank’ın internet başvuruları için düzenlediği Web’de kredi kampanyası yüzde 1,59 kredi faiz oranıyla veriliyor. Eğer bu krediyi alırsanız sizler de yüzde 1,59 kredi faiz oranı üzerinden değerlendirileceksiniz. Bu kredi faiz oranı her müşteri için sabit kılınmıştır, dolayısıyla kredi faiz oranının müşterinin kredi notuna göre değiştiğini söyleyemeyiz.

Yıllık maliyet oranı Denizbank Web’de kredi kampanyası için tam olarak yüzde 25,83 şeklinde belirlenmiştir. Krediyi almak istediğinizde komisyon da dâhil olmak üzere Denizbank’a bazı masrafları ödemeniz gerekiyor. Bu masraflardan ilki Denizbank’ın sizlerden alacağı kredi tahsis ücretidir. Eğer 10 bin liralık bir kredi almak isterseniz Denizbank’a tam olarak 52,5 TL kredi tahsis ücreti ödersiniz. Bu ücret kredinin miktarı arttıkça artış gösterir, kredi tahsis ücretinin doğrudan kredi miktarı ile ilgili olduğunu söyleyebiliriz.

1000 liralık bir kredi için 35 yaşında bir erkeğin ödemesi gereken yıllık hayat sigortası primi 3,37 TL’dir. Bu birim fiyata göre kredi için ne kadar hayat sigortası bedeli ödemeniz gerektiğini hesaplayabilirsiniz.

10 bin liralık bir ihtiyaç kredisi alan kişiler bu krediyi 48 ayda Denizbank’a geri ödemek istedikleri zaman her ay bankaya 320 lira para ödemeleri gerekir. Bu şekilde toplamda 15 bin 337 lira ödeme yapıldığında kredi borcu tamamen silinecektir. Toplam geri ödeme miktarına masraflar dâhil edilmemiştir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.