Ana SayfaKredilerDenizbank 300 Ay Vadeli Mortgage Konut Kredisi Kampanyası

Denizbank 300 Ay Vadeli Mortgage Konut Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Standart Mortgage Konut Kredisi

Ev fiyatlarının çok yüksek olması birçok kişinin kredi çekemeden ev alamamasına neden oluyor. İşte bu sebeple birçok kişi konut kredisi çekmek zorunda kalıyor. Konut kredisi çekmeniz gerekiyorsa tercih edebileceğiniz bankalardan biri Denizbank olacaktır. Zira Denizbank sayesinde almış olduğunuz standart mortgage kredisi aracılığıyla 300 ay vadeli olarak ev sahibi olabiliyorsunuz. Birçok banka konut kredisi kampanyası için maksimum vade seçeneğini 120 ay olarak belirlemişken Denizbank’ta belirlenen vade seçeneği 300 aya kadar çıkıyor.

Denizbank standart mortgage konut kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranları birtakım kurallara göre değişiklik gösterebilir. Bu kredi faiz oranlarını değiştiren etkenlerin kredi için istenen vade ve kredi miktarı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer 100 bin liralık bir konut kredisi alarak almış olduğunuz bu krediyi 300 ayda bankaya geri ödemek isterseniz bunun için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,19 olacaktır.

Denizbank konut kredisi kampanyasının en dikkat çekici özelliği şüphesiz bankanın sunduğu vade seçenekleridir. Öyle ki banka sizlere tam olarak 300 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Bu seçeneği bir diğer bankanın sunamıyor olması Denizbank mortgage kredisinin ayrıcalıklı bir özelliğinin olduğunu gösteriyor.

Krediyi almak için kredinin binde 5’i kadar kredi tahsis ücreti öderken buna ek olarak ekspertiz ücreti, ipotek tesis bedeli, konut ve hayat sigortası bedellerini ödemeniz gerekir. Bu masrafların genel toplamının ne kadar olacağını öğrenmek için Denizbank şubelerine uğrayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Denizbank standart mortgage kredisi sayesinde almak istediğiniz kredi miktarı 100 bin liraysa bankaya 300 ay vadede her ay 1225 lira ödeme yapmanız gerekir. Yani almış olduğunuz krediyi 300 ay toplamında 367 bin 575 lira olarak geri ödeyebiliyorsunuz. Bu da fazladan 267 bin 575 lira kredi faiz miktarı ödemek anlamına geliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.