Ana SayfaKredilerHalkbank Aylık 0.80’den Başlayan Faizlerle Konut Kredisi

Halkbank Aylık 0.80’den Başlayan Faizlerle Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank yeni konut kredisi faizleri aylık yüzde 0.80’den başlıyor. Yeni açıklanan bu kredi paketinde faiz oranları seçilen vade sayısına göre değişiklik gösterecek. Halkbank yeni konut kredisi resmi site aracılığıyla duyuruldu.

Halkbank’ın yeni konut kredisi paketinde vade sayısı müşterinin isteği ile belirlenecek. Ay içinde ödeme yapılacak gün de müşterinin gelirine göre ayarlanabilecek. Seçilecek olan vade sayısında göre uygulanacak olan faizler yüzde 0.80’den başlan fiyatları kapsayacak.

Halkbank yeni konut kredisi kampanyasında müşterilere 120 ay vade ile kredi imkanı tanınacak. Değişecek vade oranlarına göre 1 ile 24 ay arası vade tercih edenler için aylık yüzde 0.80 oranında faiz uygulanacak. Vade sayısını 25 ay ile 48 ay arasında tercih edenlerin ise aylık ödemelerine yüzde 0.89 değerinde faiz uygulanacak. Halkbank konut kredisi için ödemelerini 49 ile 60 ay arasında yapmayı seçenler ise ayda yüzde 0.90 oranında faiz ödemeyecek. 60 ile 120 ay arası ödeme sayısı tercih edenler ise ayda 0.96 değerinde faiz ödemesi yapacak. 

120 Ay Vadeye Ayda Yüzde 0.96 Faiz Uygulaması 

Halkbank yeni konut kredi paketi ile ev almak isteyenler 120 ay vade seçeneğini tercih ettiğinde ayda yalnızca yüzde 0.96 oranında faiz ödeyecek. Konut kredisi almak isteyenler bankadan en fazla 1 milyon Türk lirası değerinde kredi talebinde bulunabilecek. 1 Milyon üstünde krediler bankadan temin edilemeyecek.

Halkbank yeni konut kredi paketi ile ilgili konuşan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Hasan Ünal, yeni konut kredisi paketi ile sektörde en düşük faizlerin Halkbank’ta uygulandığını dile getirdi. Ünal yeni konut kredisini her bütçeye de uygun olduğunu sözlerine ekledi. 

Halkbank yeni konut kredisi için başvuruların Halkbank şubelerinden yapılacağı belirtildi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.