Ana SayfaEkonomiBebeğe 2 Milyon TL Değerinde Piyango

Bebeğe 2 Milyon TL Değerinde Piyango

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yeni Zelanda’da bir bebeğe 2 milyon TL değerinde piyango vurduğu açıklandı. Habere göre bebek için açılmış tahvil hesabı ile yarışmaya katılan bebek 2 milyon Türk lirası değerinde piyangonun sahibi oldu.

Yeni Zelanda’da gerçekleşen olay herkesi şaşırttı.Yeni Zelanda’da her ay çeşitli çekilişler düzenleyen ve para ödülü veren br tahvil fonunda ödül bu sefer bir bebeğe çıktı. Bebeğin adının açıklanmadığı haberde bebeğin toplamda 1 milyon Yeni Zelanda doları kazandığı bildirildi. 1 milyon Yeni Zelanda dolarının Türk lirasındaki karşılığı yaklaşık olarak 2 milyon TL.

Bebeğe ailesi tarafında açtırılan tahvil hesabına ödül çıkması ile büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten ailenin haberi tatil dönüşünde öğrendiği açıklandı. Yeni Zelanda’da yer alan tahvil fonunun her ay böyle bir yarışma düzenlediği, tahvil fonunda hesabı olan kişilerin de bu yarışmaya katılmaya hak kazandığı bildirildi. Yarışmada en büyük ödülün ise 1 milyon Yeni Zelanda doları olduğu öğrenildi.

180 Dolarlık Hesaba 2 Milyon TL Ödül

Bebekleri adına tahvil hesabı açan aile büyük bir sevinç yaşarken bebeğin kimliği ise açıklanmadı. Bebeğe yeni doğduğu gün hesap açıldığı ve hesabın 180 ABD doları değerinde olduğu bildirildi. Tahvil fonu adına çekilişi her ay ANZ bankasının yaptığı belirtildi. ANZ bankası tarafından bebeğe büyük ödülün çıktığı haberi doğrulandığı ama fazla detay verilmediği açıklandı. Banka tarafından detay verilmemesinin ailenin bir isteği olduğu bildirildi. Bebeğin ailesinin bu parayı nasıl kullanacaklarına dair bir bilgi gelmezken bu haber ile tahvil fonuna olan ilginin artacağı tahmin ediliyor. Bebeğin yaşı ile ilgili de bir açıklama yapılmazken isim gizliliğinin bebeğin güvenliği için yapıldığı ifade edildi. Para ödülünün aileye yakın zaman içinde tahsil edileceği bildirildi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.