Ana SayfaKredilerDenizbank Facebook Kredisi 55 Bin Liraya Kadar Veriliyor

Denizbank Facebook Kredisi 55 Bin Liraya Kadar Veriliyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank’tan Sosyal Medya İhtiyaç Kredisi: Facebook Kredisi

Denizbank’ın kredi paketlerini incelediğimizde bankanın müşterilerine 5 farklı kampanya ile kredi verdiğini görüyoruz. Denizbank sayesinde alabildiğiniz kredilerden biri de Denizbank Facebook kredisidir. Facebook kredisinden faydalanmak için başvurunuzu Facebook üzerinden yapmak zorunda değilsiniz. Dilerseniz Denizbank internet sitesini kullanarak da çok kısa sürede başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz sonuçlandıktan sonra kredinizi Denizbank şubelerinden birine uğrayarak alabiliyorsunuz.

Denizbank ihtiyaç kredisi paketlerinden biri durumunda olan Denizbank Facebook kredisi için belirlenen kredi faiz oranına baktığımızda bu kredi faiz oranının yüzde 1,48 olduğunu görüyoruz. Yüzde 1,48 olan kredi faiz oranıyla Facebook kredisi çekmek için başvuru yaparken size özel vade seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Denizbank’ın bu kredi kampanyası için belirlediği vade seçeneklerine baktığımızda bu vade seçeneklerinin 1 ay ile 48 ay arasında değiştiğini görebiliyoruz. Yakın zamanda alınan kararla birçok banka ihtiyaç kredisi için belirlediği vade seçeneklerini 36 aydan 48 aya çıkardı. Bu bankalardan biri olan Denizbank için de aynı durum geçerli.

Facebook kredisine başvuru yaparken üst limitin 55 bin lira olduğuna dikkat etmeniz gerekiyor. Zira bu kredi kampanyası sayesinde 55 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi alabiliyor, daha fazlasını alamıyorsunuz. 55 bin liralık bir kredi aldığınızı varsayarsak bankaya kredi kampanyası için ödemeniz gereken tahsis ücreti 289 lira olacaktır.

36 ay vade ile aldığınız 55 bin liralık Denizbank Facebook kredisini geri ödemek için her ay 2 bin 81 liralık ödeme yapmanız gerekiyor. Bu şekilde 36 ay boyunca ödeme yaptığınızda Denizbank’a 74 bin 914 lira ödeme yapmış olacaksınız. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.