Ana SayfaKredilerVakıfbank 50 Bin TL KOBİ Kredisi: İşletme Kredisi

Vakıfbank 50 Bin TL KOBİ Kredisi: İşletme Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank İşletme Kredisi

İşinizi büyütmek için kredi almak isterseniz standart ihtiyaç kredileri yerine KOBİ kredilerini tercih etmeniz gerekiyor. Zira KOBİ kredileri hem daha esnek vade seçenekleriyle veriliyor hem de bu kredi kampanyalarına ait kredi faiz oranları daha düşük oluyor. İşletme Kredisi adı altında KOBİ kredisi veren Vakıfbank bu krediyi dileyenlere yüzde 1,90 kredi faiz oranıyla veriyor. Krediye başvuruyu bizzat Vakıfbank şubelerinden yapmanız gerekiyor. Çünkü kredi başvurusu esnasında sizlerden birtakım belge ve evraklar talep ediliyor.

Bu krediden faydalanabilmek için şubelere kimlik belgesi, gelir belgesi, vergi levhası gibi belgelerle gitmek gerekiyor. Bu belgelerle yaptığınız başvurular kısa sürede sonuçlanıyor ve Vakıfbank personelleri başvurunuzun sonucunu sizlere anında bildiriyor.

Eğer Vakıfbank İşletme kredisi kampanyasından faydalanmak isterseniz bu kredi kampanyası için binde 5 oranında kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekir. Bu da 50 bin liralık bir kredi için yaklaşık olarak 250 lira anlamına geliyor. Tahsis ücretine ek olarak yaptıracağınız hayat sigortasının prim miktarını da sizin ödemeniz gerekiyor. Hayat sigortası prim tutarı kredi alan kişinin yaşı ve cinsiyetine göre değişiklik göstereceği için prim tutarını en net şekilde banka şubelerinden öğrenebilirsiniz.

Vakıfbank işletme kredisi için 50 bin liralık 48 ay vadeli kredi paketinde belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,90’dır. Bu kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 23,99’dur. Krediyi almak için başvuru yaptığınız zaman bir kişiyi de kefil göstermeniz gerekiyor. 50 bin liralık krediyi 48 ay vadeli olarak aldığınızı düşünürsek kredi için ödemeniz gereken toplam masraf miktarı 1000 lira dolaylarında olacaktır. 48 ay vadeli olarak aldığınız bu ihtiyaç kredisini bankaya geri ödemek istediğinizde her ay 1628 liralık ödeme yapmanız gerekiyor. Bu şekilde ödemeler yaptığınızda toplamda 79 bin 164 lira ödeyerek kredi borcunuzdan kurtulabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.