Ana SayfaEkonomiBoat Show’a Büyük İlgi

Boat Show’a Büyük İlgi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ataköy Mega Yat Marina’da birkaç gündür devam eden CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuar’ının bugün sona ereceği bildirildi. Deniz fuarında toplamda 100 teknenin satıldığı belirtilirken fuara ilginin çok büyük olduğu belirtildi.

Çok ilgi gören 2016 CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuar’ı Ataköy Mega Yat Marina’da gerçekleştirildi. CNR Avrasya Boat Show Deniz Fuar’ına ABD, Kuveyt,Katar, Dubai, İran ve Rusya’dan birçok alıcının katıldığı ifade edildi. Deniz Fuarı2nda satışa sunulan ürünlerde 300’ün üstünde marka olduğu bildirildi. 

Yoğun bir ilginin olduğu deniz fuarının şimdiden Cannes, Cenova gibi büyük deniz fuarlarına rakip olarak gösterildiği belirtildi. Deniz fuarının bu yıl ilk kez deniz üzerinde yapıldığı bildirildi. Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, büyük yat fuarlarında küçük tekne ve yatlar olmamasına rağmen kendilerini böyle bir yol izlemediklerini ve fuarlarında küçük, büyük her türlü yata ve tekneye yer verdiklerini açıkladı. Fuarlarında amacın deniz seven kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu dile getiren Erem, ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını ve bu sebeple çok mutlu olduklarını söyledi. 

Rusya ve İran’dan İlgi Büyük 

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, bu yıl yabancı konukların ağırlıklı olduğu deniz fuarında Rusya’nın her yıl olduğu gibi fuara yine çok büyük ilgi gösterdiğini açıkladı. Rusya’nın desteğini her zaman aldıklarını belirten Erem ülkeler arasında ki sorunların buraya yansıtılmamasının olumlu bir davranış olduğunu ifade etti. Ceylan Erem, Ataköy Mega Yat Limanı’nda ilk kez deniz üzerinde gerçekleştirilen deniz fuarında hiçbir sorun olmadığını dile getirirken İran’ın bu yıl etkinlikte önemli bir alıcı konumunda olduğunu belirtti. Diğer alıcıların ise İngiltere, Rusya, İspanya, Fransa, İtalya ve Yunanistan gibi ülkelerden olduğu açıklandı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.