Ana SayfaKredilerVakıfbank Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi Kampanyası

Vakıfbank Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank Ev Kredisi

Ev sahibi olmak istiyorsanız ve almak istediğiniz evin yüzde yetmiş beşlik kısmı için finansmana ihtiyacınız varsa konut kredisi çekebilirsiniz. Konut kredisi çekebilmek için gerekli belgelerle birlikte Vakıfbank şubelerine uğrayabilirsiniz. Bu sayede oldukça kısa bir süre içinde krediye başvuru yaparsınız. Kredi başvurunuz siz şubedeyken sonuçlanır, kredinizin olumlu sonuçlanması durumunda Vakıfbank’a bazı belgeleri ibraz etmeniz gerekiyor. Kredi olumlu sonuçlandıktan sonra almak istediğiniz evin tapusu, gelir belgeniz gibi belgelerle kredi işlemini tamamlayabilirsiniz.

Vakıfbank Sarı Panjur Halden Anlayan Konut Kredisi kampanyası için Vakıfbank bazı masrafları tüketicilerden alıyor. Tüketicilerden alınan masraflardan ilki kredi tahsis ücretidir ve bu ücret kredinin binde 5’i kadar alınır. Dolayısıyla 100 bin liralık bir konut kredisi almak istediğiniz zaman Vakıfbank’a en az 500 lira kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Konut sigortası, hayat sigortası, ipotek tesis bedeli gibi birtakım ücretleri de kredi çeken kişinin ödemesi gerekiyor. Bu masraflar kredi çekilirken peşin olarak ödenmelidir. Aksi halde Vakıfbank bu ücretleri verdiği kredi içinden keser.

Kredi çekebilmeniz için alacağınız evin değerinin de belirlenmesi gerekiyor. Bu nedenle eve bir ekspertiz ekibi gider ve evde incelemelerde bulunur. Bu ekspertiz ekibi için bankaya 800 TL ödemeniz gerekiyor. Yani 100 bin liralık bir kredi için toplamda ödemeniz gereken masraf tutarı 1400 lira dolaylarındadır.

Vakıfbank konut kredisi kampanyasından faydalanarak 1 milyon liraya kadar kredi çekebilirsiniz. 120 ay vadeli konut kredisi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 0,95’tir. 100 bin liralık bir konut kredisi paketi alarak aldığınız kredi paketini 120 ayda geri ödemek isterseniz her ay Vakıfbank’a 1400 lira ödemeniz gerekir. Bu şekilde bankaya toplamda 168 bin 28 lira ödeyerek kredi borcunuzun tamamını ödemiş olursunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.