Ana SayfaKredilerING Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

ING Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank taşıt kredisi kampanyası faiz oranları aylık yüzde 1,04’den başlıyor. Taşıt sahibi olmak isteyen ve yeterli parası olmayanlar ING Bank taşıt kredisi kampanyası ile düşük faizlerle araba sahibi olabilecek. ING Bank taşıt kredisi için başvuru yapanlara 48 aya kadar vade şansı tanınacak. 3 ile 48 ay arası vade seçenekleri ile sunulan krediyle taşıt almak isteyenler en yakın ING Bank şubesine başvurarak kredi hakkında detaylı bilgiyi ve taksit ödeme seçeneklerini öğrenebilir.

ING Bank taşıt kredisinde başvuruda bulunan müşterilerden bazı kriterlere uyulması bekleniyor. Buna göre taşıt almak için kredi başvurusunda bulunan kişilerin satın alacağı taşıtın 0 km olması, 2.el olarak alınacak araçların ise en fazla 8 yaşında olması gerekiyor. 

ING Bank kredi alacak kişilerden zorunlu hayat ve ferdi kaza sigortası talep etmemektedir. Kredi alacak kişilerden aylık kredi tahsil ücreti de alınmaktadır ve bu tutar kredinin yüzde 0,5’i oranında hesaplanarak talep edilmektedir. Teminat göstererek kredi almak isteyenler için yalnızca satın alınacak araç teminat gösterilebilir. Taşıt kredisi için ödenecek taksitlerde gecikme yaşandığı takdirde gecikme faizi uygulanmaktadır.

Taşıt Kredisi Başvuruları

Aylık yüzde 1,04 oranında faizlerin uygulandığı ING Bank taşıt kredisi başvuruları online olarak yapılmaktadır. Online başvurular ING Bank resmi web sitesinde yapılmaktadır. ING Bank şubeleri de resmi kredi başvurularını almaktadır. Taşıt kredisi başvuruları sırasında nüfus cüzdanı ile ikamet belgesinin müşteri tarafından temin edilmesi gerekmektedir. Bunun dışında çalışan kişilerden gelir belgesini gösteren bir belge, emeklilerden banka hesap cüzdan fotokopisi, çiftçilerden çiftçilik belgesi ve serbest mesleğe sahip olanlardan son bir yıla ait olan vergi levhası fotokopisi istenmektedir. 

ING Bank taşıt kredisi faizleri alınacak taşıtın değerine ve vade sayısına göre hesaplanmakta, değişik tutarlarda uygulanmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.