Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası 3 Ayda 1 Ödemeli 100 Bin TL Konut Kredisi

Türkiye İş Bankası 3 Ayda 1 Ödemeli 100 Bin TL Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası’ndan Esnek Ödeme Seçenekleriyle Konut Kredisi

Ev almak için gereken parayı tahsis etmek üzere Türkiye İş Bankası’ndan kredi çekmeyi düşünürseniz banka tarafından sizlere oldukça esnek olan ödeme seçenekleri sunuluyor. 120 aya kadar vade talep edebildiğiniz Türkiye İş Bankası konut kredisi kampanyasından faydalandığınız takdirde dilerseniz 2 ayda bir ödeme yapmak kaydıyla 60 ay vade, 3 ayda bir ödeme yapmak kaydıyla da 40 ay vade isteyebilirsiniz. Yani bütün parayı bankaya 3 yıl içinde ödemeniz gerekiyor.

Türkiye İş Bankası konut kredisi kampanyasında kredi faiz oranı belirlenirken belirleyici faktörler kredini miktarı ve istenen vade seçenekleri oluyor. Bu bağlamda 100 bin liralık bir konut kredisi paketinin 120 aylık vade seçeneğiyle verildiğinde kredi faiz oranının 0,95 olduğunu görüyoruz. Birçok bankaya nazaran kredi faiz oranı daha düşük olan bu kredi kampanyası sayesinde 1 milyon liraya kadar konut kredisi alınabiliyor.

Türkiye İş Bankası konut kredisi kampanyasından faydalanırken eviniz için geçerli olan fiyatın dörtte üçü kadar kredi çekebileceğinizi unutmamanız gerekiyor. Yani 120 bin liralık bir ev için kredi kullanmak üzere bankaya başvuruda bulunduğunuzda banka sizlere en fazla 90 bin TL kredi verir.

100 bin liralık konut kredisi paketi için 500 lira tahsis ücreti, 750 TL ekspertiz ücreti, 110 TL ipotek tesis bedeli, 154 lira DASK, 174 lira konut sigortası bedeli, 886 lira hayat sigortası bedeli ödemeniz gerekiyor. 

Eğer Türkiye İş Bankası konut kredisi kampanyasından faydalanarak 100 bin liralık bir kredi paketiyle konut kredisi aldığınızı varsayarsak bu kredi için 120 ay geri ödeme seçeneğiyle bankaya her ay 1400 lira ödeme yapmanız gerekir. Bu da toplamda 168 bin 28 lira geri ödeme yapmak anlamına geliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.