Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan Günde 10 Liraya 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası’ndan Günde 10 Liraya 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’ndan Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi

Farklı ihtiyaç kredisi paketleriyle müşterilerinin karşısına çıkan Garanti Bankası sayesinde ihtiyacınız olan finansmanı alabileceğiniz bir kredi paketinden yararlanarak kredi çekebilirsiniz. Hem standart ihtiyaç kredisi paketleri hem de mevcut ihtiyaç kredisi kampanyası olan Sonbahar Kredisi kampanyasıyla kredi veren Garanti Bankası’ndan tüm kampanyalardan faydalanarak kredi çekebiliyorsunuz. Üsteli Garanti ihtiyaç kredisi için şubeye gitmenize gerek kalmıyor, internet üzerinden başvuru yaparak da kredi alabiliyorsunuz.

10 bin liralık standart ihtiyaç kredisi paketinden yararlanmak isteyen kişiler Garanti Bankası’na bazı kredi masraflarını öderler. Bu masraflardan ilki bankanın kredi üzerinden aldığı komisyondur. Kredi üzerinden alınan komisyon kredi miktarının binde 5’i olarak hesaplanır. Dolayısıyla 10 bin liralık bir kredi aldığınız zaman bankaya ödemeniz gereken kredi tahsis ücreti 50 lira olacaktır. Buna ek olarak 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi paketi için ortalama olarak 125 liralık hayat sigortası primini de Garanti Bankası’na ödemeniz gerekiyor. 

Garanti Bankası standart ihtiyaç kredisi paketi için belirlenen yıllık maliyet oranı yüzde 23,34’tür. Almış olduğunuz bu kredi kampanyası için vade seçeneklerinden birini seçerken 1 ay ile 48 ay arasında bulunan bir değeri seçmeniz gerekiyor. Böylece kredi alarak aldığınız krediyi 4 yılda geri ödeme şansınız oluyor. 

10 bin liralık ihtiyaç kredisi paketi 48 ay vadeli olarak alındığında Garanti Bankası’na her ay düzenli olarak 309 lira ödemek gerekiyor. Bu da ortalama olarak günlük 10 lira ödemek anlamına geliyor. 48 ay boyunca aylık 309 liralık ödemeler yaparak borcunuzu bitirdiğinizde bankaya toplamda 14 bin 832 lira ödeme yapmış oluyorsunuz. Bu durumda bankaya fazladan ödemeniz gereken faiz miktarı toplamda 4 bin 832 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.