Ana SayfaEkonomiDonald Trump’a Vergi Suçlaması

Donald Trump’a Vergi Suçlaması

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABD Başkan adayı olan Donald Trump’a vergi kaçakçılığı suçlaması yapıldı. Suçlamayı yapan kişi ise rakibi Hillary Clinton oldu. Demokrat Parti’nin başkan adayı Hillary Clinton Cumhuriyetçi Parti’nin adayı olan Donald Trump’ı vergi kaçakçılığı yapmakla suçladı. Seçim çalışmalarını Ohio eyaletinin Toledo kentinde sürdüren Clinton burada Trump hakkında çeşitli beyanlarda bulundu.

ABD Başkanlık seçimi için çalışmalar hızla büyüyor. Bu anlamda sürekli karşı karşıya gelen Donald Trump ve Hillary Clinton cephesinde ise sular durulmuyor. Clinton son konuşmasında Donald Trump’a yüklenmeye devam etti. Donald Trump hakkında yapılan vergi beyannamesi haberi üzerine konuşan Clinton Donald Trump’ın 20 yıldır federal vergisi ödemediğini iddaa etti.

Clinton Trump’ın ülkeye hiçbir katkı yapmamasını belirtirken kendisinin ve kendisi gibi vatandaşların ise yıllardır düzenli biçimde vergi ödediğini dile getirdi. Donald Trump ise Clinton’ın sözlerini yalanlamadı.

Donald Trump İddaaları Reddetmedi

Vergi beyannamesi ile ilgili haberin 1995 yılına ait olduğu belirtildi. Beyannameye göre Donald Trump’ın 1995 yılı içinde toplamda 916 milyon dolar zarar ettiği raporu Ulusal Vergi İdaresi’ne (ISR)’ye teslim ettiği belirtiliyor. Haber sonrası bu büyük zarardan sonraki yıllar boyunca Donald Trump’ın hiç vergi ödemediği iddaa edildi.

Donald Trump ise bu iddaalar karşısında sessizliğini koruyor. Donald Trump yerine açıklama yapan kampanya ekibi bu konudaki iddaaları yalanlamadı. Yapılan yazılı açıklamada Donald Trump’ın gerekenden fazla vergi ödemediği ve yetenekli bir iş adamı olduğu belirtildi. Yazılı açıklamada ayrıca Trump’ın yıllardır devlete çeşitli vergiler ödediği ve bu vergilerin değerinin milyon dolarları bulduğu ifade edildi. Trump’ın eyalet, gayrimenkul ve şehir vergisi için milyon dolarlar ödediği açıklandı. 

Donald Trump konuyla ilgili yalnızca daha az vergi ödemenin zekayla bir ilgisi olduğunu dile getirdi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.