Ana SayfaKredilerYapı Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi’den 20 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğiniz bankalardan biri olan Yapı Kredi oldukça uygun kredi faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi veriyor. Bu bankadan ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız internet üzerinden, Yapı Kredi telefon şubeden ve Yapı Kredi şubelerinden başvuru yapabilirsiniz. Eğer Yapı Kredi müşterisiyseniz ve bu bankada kayıtlı bir hesabınız varsa kredinizi şubeye hiç gitmeden bile alabilirsiniz. Bunun için internet üzerinden kredi başvurusu yapmanız ve sonucunu beklemeniz gerekiyor.

Avantajlı kredi kampanyalarından biri olan Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası 4 yıla kadar varan vade seçenekleriyle sizlere veriliyor. Dolayısıyla bu krediden faydalanmak istediğiniz zaman 4 yıla kadar vade talep edebiliyorsunuz. Kredi için belirlenen vade seçeneklerini baktığımızda bu vade seçeneklerinin en az 1 ay en fazla 48 ay olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla krediyi aldığınızda talep edebileceğiniz vade seçenekleri de bu aralıkta olmalıdır.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranına baktığımızda bu kredi faiz oranının oldukça makul bir oran olduğunu görüyoruz. Bu kredi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,33’tür Dolayısıyla bankadan kredi alan kişiler düşük kredi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi almış oluyorlar.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi paketini alırken bankaya kredinin yüzde 0,5’i kadar komisyon ödemeniz gerekiyor. Bu da 20 bin liralık bir kredi paketi için yaklaşık olarak 100 lira anlamına geliyor. Krediyi alırken sigorta yaptırmanız da gerekiyor. Sigorta prim tutarı değişiklik gösterebilir.

48 ay vade seçeneğiyle 20 bin lira kredi alındığında bankaya her ay 600 lira ödemek gerekir. Yapı Kredi gerekli gördüğü takdirde krediye ait masraf miktarını ve kredi faiz oranını yükseltebilir. Krediye hemen başvurmak için Yapı Kredi internet şubesine giriş yapabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.