Ana SayfaKredilerKuveyttürk Arsa Finansmanı Kampanyası

Kuveyttürk Arsa Finansmanı Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyttürk Katılım Bankası’ndan 60 Ay Vadeli Arsa Finansmanı

Arsa sahibi olmak ve geleceğe yönelik bir yatırım yapmak isterseniz faizsiz bir şekilde finansman almak üzere Kuveyttürk Katılım Bankası’nı tercih edebilirsiniz. Kuveyttürk Katılım Bankası diğer bankalar gibi klasik bir banka değil, katılım bankasıdır. Bildiğiniz gibi katılım bankalarında herhangi bir şekilde faiz bulunmaz. Bunun yerine dini temellere dayanan kâr payı uygulaması mevcuttur. Dolayısıyla bu bankadan arsa finansmanı aldığınız zaman faizsiz bir şekilde bu finansmanı almış olursunuz.

Kuveyttürk Katılım Bankası Arsa Finansmanı kampanyası için peşinat uygulaması söz konusudur. Yani 100 bin liralık bir arsayı satın almak için finansman almak isterseniz en az 50 bin liranızın nakit olarak bulunması gerekir. Çünkü Kuveyttürk Katılım Bankası arsa finansmanı için peşinat şartını yüzde 50 olarak belirlemiştir.

Kuveyttürk Katılım Bankası aracılığıyla almış olduğunuz arsa finansmanını geri ödemek üzere 60 aya kadar vade talep edebilirsiniz. Yani aldığınız finansmanı geri ödemek üzere 1 ay ile 60 ay arasında vade talep etme hakkınız bulunuyor.

Bu finansmanı almak için bazı masrafları ödemeniz gerekecektir, Kuveyttürk Katılım Bankası finansman için sizlerden peşin olarak tahsis ücreti alır. Ekspertiz ücreti ve sigorta ücreti gibi farklı masrafları da bankaya ödemeniz gerekebilir.

Eğer 50 bin liralık bir Arsa finansmanı alarak bu finansmanı Kuveyttürk’e 60 ayda geri ödemek isterseniz her ay 1305 liralık bir ödeme yapmanız gerekir. 50 bin liralık arsa finansmanı için sizlerden talep edilecek olan finansman tahsis ücreti ise bin 443 lira olarak belirlenmiştir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.