Ana SayfaEkonomiİstanbul Airshow 2016 Başladı

İstanbul Airshow 2016 Başladı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

11. Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu (İstanbul Airshow) 6 Ekim’de başladı. Bölgenin en büyük sivil havacılık fuarı adıyla anılan İstanbul Airshow’da THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı konuşma yaptı.

İstanbul Airshow 2016 Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda açıldı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı açılıştan yaptığı konuşma da Türk Hava Yolları’nın (THY) son yıllarda başarısı arttığını belirterek bu başarının altında yatan sebebin 13 yıldır korudukları istikrar olduğunu açıkladı. Aycı Türkiye’de yapılan ve yapılacak olan havalimanları ile daha da güçlendiklerini ifade etti.

11.’si  düzenlenen Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu çerçevesinde açıklamalarda bulunan İlker Aycı, Türk Hava Yolları’nın Türkiye’de dünyada çok iyi temsil ettiğini dile getirirken son yıllarda yapılan sivil havacılık ve savunma sanayi adımlarını değerlendirdi. Aycı bu konuda atılan adımların her geçen yıl daha da güçlendiğini dile getirdi ve bu sanayilerde yapılacak çalışmaların havacılık sektörünü başka bir alana taşıyacağını belirtti. 3.Havalimanı projesini desteklediklerini ifade eden Aycı bu projeninin zor zamanlarda yapıldığını dile getirdi.

11. Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu açılışında konuşma yapan isimlerden birisi de TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Şener oldu. Şener fuarın yıllar içinde oldukça geliştiğini söyledi. Türkiye’nin Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’nün (ICAO) konsey üyesi olmasının da büyük bir başarı olduğunu sözlerine ekledi. Mint Fuarcılık Genel Müdürü Feyzan Erel‘de konuşma yaparak 3.Havalimanı açıldıktan sonra Airshow fuarının daha çok güçleneceğini ifade etti. 

Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı ve Havacılık Endüstrisi Tedarik Zinciri Platformu (İstanbul Airshow) fuarı 1996 yılından beri devam ediyor. 20 yıldır yapılan havacılık fuarının 2 yılda bir yapıldığı belirtildi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.