Ana SayfaEkonomiİLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Seçildi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İlker Bankası (İLBANK)  yönetim kurulu başkanı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş seçildi. Bakanlıktan alınan açıklamaya göre İlker Bankası’nın yönetim kurulu başkanı geçtiğimiz hafta istifa edince yerine gelecek kişi arayışları başladı ve seçilen kişi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş oldu. İlker Bankası’nın bir önceki yönetim kurulu başkanı ise Feramuz Üstün’dü.  Feramuz Üstün İlker Bankası yönetim kurulu başkanlığından geçtiğimiz hafta ayrılmıştı.

Yapılan seçimlerle İlker Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan isim ise Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu oldu. Bakanlık Birinci Hukuk Müşaviri olan Veli Böke de İlker Bankası (İLBANK) yönetim kurulu üyelerinden birisi oldu.

Bakan Özhaseki’den Ziyaret

İlker Bankası’nın (İLBANK) yeni yönetim kadrosu görevine başladı. Bakanlığın yaptığı açıklama göre İlker Bankasını ilk ziyaret eden isimlerden birisi Bakan Özhaseki oldu. Yeni yönetim kurulunu tebrik eden ilk isim olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bankaya ziyarette bulundu. Bakan Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş ile görüştü. Veli Böke ve Refik Tuzcuoğlu ile de görüşme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki banka hakkında bilgiler aldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yeni yönetim kurulu başkanı seçilen Mücahit Demirtaş için yeni görevinin hayırlı olmasını dilerken görevinin hem İlker Bankası’na hem de ülkeye katkı sağlamasını dilediğini belirtti. 

İlker Bankası yeni yönetim kurulu başkanı olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş’da açıklamalarda bulundu. Mücahit Demirtaş yeni aldığı bu görevle ilgili olarak her zaman faydalı işler yapmak istediğini ve bu tarz işlere öncelik vereceğini dile getirdi. Ziyaret sonrası İLKBANK yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.