Ana SayfaEkonomiTransit Yolcu Sayısında Artış

Transit Yolcu Sayısında Artış

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

15 Temmuz gecesi ile ilgili yaşanılanları anlatmak için basın mensuplarıyla toplantılar gerçekleştiren Türk Hava Yolları yönetimi yeni bir toplantı daha gerçekleştirdi. Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerinden gelen 65 gazeteci ile basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantında konuşma yapan Türk Hava Yolları (THY)  Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, gazetecilere 15 Temmuz darbe girişimi hakkında açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesini anlatan Aycı bu darbe girişimi sebebiyle transit yolcu sayısında bir azalma olmadığına dikkat çekti. 15 Temmuz’dan sonraki etkiyi anlatan Aycı asıl lokal(direk) varışlı yolcu sayısında bir azalma olduğunu açıkladı. Bu durum yüzünden zorlandıklarını belirten Aycı bu yolcu sayısında azalmayı transitte gidermeye çalıştıklarını açıkladı. Artık Türk Hava Yolları iş modeli içerisinde transit yolcu sayısının yüzde 60 olduğunu dile getiren Aycı bu artış ile birlikte daha fazla çalıştıklarını sözlerine ekledi. 

Türk Hava Yolları’nın sigorta ödemeleri ile ilgili de konuşan Aycı, Türk Hava Yolları’nın en önemli sigortanın ülke içindeki liderlik olduğunu ifade etti. Terör örgütlerinin lobisi ile mücadele ettiklerini belirten Aycı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iyi bir yönetici olduğunu sözlerine ekledi. Obamanın ABD ekonomisi için iyi bir lider olmadığını belirten Aycı, ABD’li ekonomistlerin de böyle düşündüğünü dile getirdi.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı Türk Hava Yolları olarak bilet satışına önem verdiklerini, her zaman çok satış değil doğru satış yapmayı hedeflediklerini dike getirdi. 2017 yılında büyümeye devam edeceklerini belirten Aycı lokal yolcu sayısında da artma olacağını beklediklerini sözlerine ekledi. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türk Hava Yolları’nın (THY) yeni saat düzenlemesi yaptığını ifade etti. Aycı yeni saat uygulamasında yaz saati uygulamasını öne aldıklarını belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.