Ana SayfaEkonomiiPhone 7 Türkiye’de Satışa Çıktı

iPhone 7 Türkiye’de Satışa Çıktı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Apple’ın piyasaya sürdüğü yeni akıllı telefonu iPhone 7 Türkiye’de ön satışa çıktı. Herkesin merak  beklediği iPhone 7 ’nin satış fiyatları da bu şekilde belli olmaya başladı. Ön satışa çıkan Apple akılı telefonunun ön satışının şuan sadece iletişim operatörleri ve teknoloji mağazalarında yapıldığı belirtildi. 

Turkcell’in iletişim operatörleri tarafından alınan bilgiye göre iPhone 7 ’nin Türkiye’deki satış fiyatı 3 bin 199 Türk lirası olacak. İlk piyasa başlangıcı olarak 3 bin 1999 Türk lirasına satılacak olan iPhone 7 akıllı cihazının fiyatının ileriki dönemlerde değişeceği belirtildi.

Apple tarafından üretilen ve piyasaya sürülen akıllı telefon iPhone 7 ’nin 4.7 inç büyüklüğünde bir ekranı olacağı belirtildi. iPhone 7 ’nin hafızası ise 32 Gb boyutunda olacak Buna göre 3 bin 149 TL’ye satılan ve hafızası 16 Gb olan iPhone 6S ile 32 Gb büyüklüğünde olan iPhone 7  arasında yalnızca 50 TL fark olacak. 

Teknoloji marketlerinde de satışı yapılacak olan iPhone 7 ’nin burada fiyatı değişecek. iPhone 7 ’nin teknoloji marketlerinde satışı daha yüksek olacak, akıllı telefon 3 bin 249 Türk lirası olarak satışa sunulacak. Teknoloji marketlerinde iPhone 7 Plus’ın 32 Gb büyüklüğünde olan modelleri 3 bin 749 TL’den satışa sunulacak. En pahalı telefon olarak bilinen iPhone 7 Plus 256 Gb model ise 4 bin 599 Türk lirası değerinde olacak. 

Apple merkezi Türkiye iPhone 7 resmi satış fiyatlarını henüz açıklamadı ama ön satış bilgisiyle fiyatlar tahmin edilmeye başladı. Apple iPhone 7 14 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulacak. Satışa sunulacak yerler ilk etapta Apple’ın İstanbul Zorlu Center ve Acıbadem Akasya AVM’deki mağazalarında olacak. Sonraki dönemde Türkiye’nin çeşitli noktalarında iPhone 7 satışı yapılacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.