Ana SayfaEkonomiMaltepe’ye 320 Milyon Euro Yatırım

Maltepe’ye 320 Milyon Euro Yatırım

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Rönesans gayrimenkul yatırım İstanbul Maltepe’de yeni bir proje inşa ediyor. Yapılacak konut projesi için 320 milyon Euro değerinde yatırım yapılacağı belirtildi. Maltepe’de yapılacak projenin karma bir proje olacağı içerisinde otel, konut ve alışveriş merkezinin olacağı açıklandı. Rönesans gayrimenkul yatırım tarafından yapılacak proje içinde 230 daireden oluşan bir konu bloku, 56 bin metrekare kiralanabilir alana yayılacak bir alışveriş merkezi ve 21 katlı ofis bloku inşa edilecek.

Rönesans gayrimenkul yatırım tarafından 320 milyon Euro’ya mal olacak karma proje Maltepe’de yükselecek. İstanbul’un yatırım yapılan yeni yerleşim yerlerinden biri olan Maltepe’de inşa edilecek bu karma projenin isminin Piazza olacağı belirtilirken projenin 2017 Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, projeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, 56 bin metrekare olacak alışveriş merkezi içinde 165 tane mağazanın yer alacağını belirtti. Bu alışveriş merkezine yıllık 16 milyon ziyaretçinin geleceğini dile getiren Şimşek 21 katlı olacak ofis bölümünde de 36 bin metrekare büyüklüğünde kiralanabilir alan olacağını belirtti. Şimşek konu bölümünde yer alacak 230 dairenin büyüklüklerinin de 57 metrekare ile 212 metrekare arasında değişeceğini belirtti.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, konut blokunda yer alacak dairelerin fiyatlarının değişeceğini, daire fiyatlarının 449 bin liradan başlayacağını dile getirdi. Fiyatların en yüksek fiyatının 1 milyon 570 bin lira olacağı açıklandı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Hasan Şimşek, Piazza projesi içinde toplam 4 bin 500 kişinin çalışacağını belirtti. Ofis bloku içinde bin 500 kişinin çalışacağını ifade eden Şimşek alışveriş merkezi içinde de 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını belirtti. Şimşek daire satışlarında peşin alımlarda yüzde 12 oranında indirim yapılacağını da sözlerine ekledi. Projenin 2017 Mart ayında tamamlanması bekleniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.