Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası 25 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Türkiye İş Bankası 25 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankasından 25 Bin Liraya Kadar Düşük Faizli Kredi

Herhangi bir nedenle paraya sıkıştıysanız ve kredi çekmek istiyorsanız şu anda tercih edebileceğiniz bankalardan biri olarak karşınıza Türkiye İş Bankası çıkacaktır. Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasını incelediğimizde bu kredinin sonbahara özel olarak düşük kredi faiziyle verildiğini görüyoruz. Öyle ki Türkiye İş Bankası için belirlenen ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,22’den başlıyor. Ancak aldığınız kredinin miktarı ve kredi için talep etmiş olduğunuz vade seçeneği kredi faiz oranı üzerinde etkilidir.

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için size en yakın İş Bankası şubesine gelir belgeniz, kimliğiniz, ikamet adresinizi gösteren herhangi bir fatura ile başvuru yapabilirsiniz. İş Bankası’nın maaş müşterisi olan kişilerden gelir belgesi talep edilmiyor.

Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak üzere ön başvuruda bulunmak için bankanın internet sitesini kullanabilirsiniz. Kredinize olumlu cevap verilmesi durumunda bankanın şubelerinden birine uğrayarak gerekli belgelerle kredi başvurusunu tamamlayabilirsiniz.

İhtiyaç kredisi kampanyası dâhilinde çekebileceğiniz maksimum kredi tutarı 25 bin lira olarak belirlenmiştir. Buna ek olarak İş Bankası sayesinde aldığınız kredi için talep edebileceğiniz en uzun vade seçeneği de 48 aydır.

25 bin lira ihtiyaç kredisi almak için 131 lira kredi tahsis ücreti, 155 lira hayat sigortası bedeli ödemeniz gerekiyor. Eğer bankadan aldığınız kredi için 48 aylık bir vade seçeneğinden faydalanmak isterseniz kredinizi geri öderken bankaya her ay 734 lira ödeme yapmanız gerekir. Böylece 35 bin 248 lira ödeyerek kredi borcunuzun tamamından kurtulabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.