Ana SayfaKrediler2016 Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları! Hangi Bankada Kredi Faiz Oranları Daha...

2016 Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları! Hangi Bankada Kredi Faiz Oranları Daha Düşük?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2016 Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Konut kredisi alabileceğiniz bankalardan biri olan Garanti Bankası bu krediyi sizlere yüzde 1,07 kredi faiz oranıyla veriyor. Eğer Garanti’den konut kredisi alırsanız 100 bin liralık bir kredi paketi için bu bankaya 1410 liralık masraf bedeli ödemeniz gerekir. 120 ay vadeli olarak aldığınız bu kredi paketi için ayda 1483 lira öderken toplamda bankaya 179 bin 452 lira ödeme yapmanız gerekir.

Denizbank konut kredisi faiz oranı ise yüzde 1,14 olarak belirlenmiş. Diğer kredilere nazaran bu kredide kredi faiz oranının biraz daha yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Bu krediden 100 bin lira olarak faydalanmak isterseniz 1348 liralık masrafı ödemeniz gerekiyor. Buna ek olarak 120 ay vadede bankaya her ay 1533 lira ödeyerek toplamda 185 bin 666 liralık ödeme yapmanız gerekiyor.

Avantajlı konut kredisi faiz oranlarından birine sahip olan Vakıfbank’ta konut kredisi faiz oranı sadece 0,95 olarak belirlenmiş. 1 puanın daha altında yer alan bu kredi faiz oranıyla kredi çekmek için 100 bin liralık kredi başvurusunda bulunursanız bunun için 1300 lira masraf ödemeniz gerekir. 120 ay vadeli kredide bankaya her ay 1400 lira ödeme yaparak borcunuzdan kurtulmanız söz konusudur. Toplamda aldığınız konut kredisi için Vakıfbank’a 169 bin 328 liralık ödeme yapmanız gerekiyor.

Avantajlı konut kredisi paketlerinden birine de Halkbank sahiptir. Halkbank da tıpkı Vakıfbank gibi oldukça düşük konut kredisi faiz oranıyla kredi veriyor. Bu bankadan kredi almak için başvuru yaptığınızda sizin için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 0,95 oluyor. 100 bin liralık bir konut kredisi paketi almak istediğinizde bankaya toplamda 169 bin 334 lira ödemeniz gerekiyor, aylık ödemeleriniz ise 1400 lira olarak belirlenmiş.

Ziraat Bankası konut kredisi kampanyası için daha az ücret talep ediliyor. 100 bin liralık bir kredi alacağınız zaman bankaya 1033 lira kredi masrafı ödemeniz gerekiyor. 0,95 kredi faiz oranıyla verilen bu konut kredisi kampanyasından en fazla 120 ay vadeli olarak faydalanabilirsiniz. 120 ay vadeli olarak faydalanabildiğiniz bu konut kredisi kampanyası için bankaya her ay 1400 lira ödeme yapmanız gerekiyor. Toplamda ise Ziraat Bankası’na 169 bin 61 lira ödeme yaparak borcunuzdan kurtulabilirsiniz.

TEB konut kredisi faiz oranları 0,99 olarak belirlenmiş. Ancak TEB konut kredisi kampanyası diğer krediler gibi sabit faizli değil, değişken faizlidir. Aldığınız kredinin miktarı ve talep edilen vadeye göre kredi faiz oranı değişebiliyor. 100 bin lirayı 120 ay vadeli olarak almak istediğinizde sizin için belirlenen kredi faiz oranı 0,99 olacaktır. 1167 lira masraf ödeyerek alabileceğiniz bu kredi için 120 aya kadar vade talep edebilirsiniz. 1427 lira taksit ödeyerek 120 ayda borcunu kapatabildiğiniz bu kredi için toplamda 172 bin 501 lira ödeme yapmanız gerekiyor.

Akbank konut kredisi faiz oranları diğer bankalara nazaran biraz daha yüksek. Bu bankanın kredi faiz oranlarına baktığımızda kredi faiz oranının yüzde 1,06 olduğunu görüyoruz. 1366 lira masraf ödeyerek alabildiğiniz bu kredi için her ay 1476 lira taksit ödemeniz gerekir. Bu şekilde ödemeler yaptığınızda toplamda 178 bin 562 lira ödeme yaparak kredi borcunuzu kapatabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.