Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan 100 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Garanti Bankası’ndan 100 Bin Liraya Kadar İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’ndan Yüksek Miktarlı İhtiyaç Kredisi

Eğer Garanti Bankası’ndan kredi almak istiyorsanız bu kredi için gerekli başvuruyu Garanti Bankası internet şubesinden yapabilirsiniz. Kredi başvurunuzu tam olarak 100 bin liraya kadar yapabiliyorsunuz. Bu kredi kampanyası 48 ay vadeli olarak veriliyor, dolayısıyla kredi almak için bankaya başvurduğunuzda başvuru yaptığınız kredi için 4 yıla kadar vade isteme hakkınız bulunuyor. Garanti Bankası Sonbahar Kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranları da oldukça düşük. Bu kredi için belirlenen kredi faiz oranlarına baktığımızda kredi faiz oranının yüzde 1,19 olduğunu görüyoruz.

Garanti Bankası yüksek miktarlı kredi vermesine rağmen kredi verdiği kişilerden herhangi bir şekilde kefil talep etmiyor. Yani bu krediyi kefilsiz olarak çekebilirsiniz. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dâhilinde kredi çekebilmek için işyeri onaylı gelir belgeniz, kimlik belgeniz ve adınıza düzenlenen bir fatura ile Garanti şubelerine uğrayabilirsiniz. Bu şekilde çok kısa sürede başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Bankanın mevcut ihtiyaç kredisi kampanyasını alırken kredi tahsis ücreti ödemeniz de gerekiyor. Kredi tahsis ücreti aldığınız kredi miktarı üzerinden hesaplanıyor. Buna göre 100 bin lira kredi aldığınızda bu kredi için bankaya 500 liralık tahsis ücretini ödemeniz gerekiyor. Daha sonra hayat sigortası primini de yine kredi taksitlerinden ayrı olarak bankaya ödemeniz gerekir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasından 100 bin lira olarak faydalanıp 120 ay vadeli bir kredi çektiğinizde her ay 2892 lira ödeme yapmanız gerekir. Bu şekilde bankaya toplamda 139 bin 342 lira ödeme yapmanız gerekir. Yani 4 yıl için Garanti Bankası’na ödemeniz gereken toplam kredi faiz miktarı 39 bin 342 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.