Ana SayfaKredilerDenizbank’tan KOBİ’lere KOBİ Destek Kredisi

Denizbank’tan KOBİ’lere KOBİ Destek Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank’tan İşletmelere 100 Bin Lira Kredi

KOBİ kredisi veren bankalardan biri olan Denizbank bu bankalar arasında en yüksek miktarlı kredi veren banka olarak göze çarpıyor. Zira birçok bankadan KOBİ kredisi almak için başvuruda bulunduğunuzda sizlere en fazla 50 bin lira kredi verilir. Oysa Denizbank KOBİ kredisi tam olarak 100 bin liraya kadar veriliyor. Dilerseniz size en yakın Denizbank şubesine uğrayarak kredi için gerekli başvuruyu yapabilirsiniz. Bu krediye başvuruda bulunmak için birtakım belgeleri bankaya ibraz etmeniz gerekiyor, bu nedenle internet üzerinden kredi başvurusunda bulunsanız bile bu kredi başvurusunu onaylamak için mutlaka şubelere uğramanız gerekiyor.

Denizbank KOBİ kredisi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda bu kredi için en fazla 48 ay vade seçeneğinin bulunduğunu görüyoruz. Eğer sizler de bu bankadan kredi çekmek isterseniz talep edebileceğiniz maksimum vade seçeneği 48 ay olacaktır.

Kredi için ödemeniz gereken ücretlerin başında kredi tahsis ücreti geliyor. 100 bin liralık Denizbank KOBİ kredisi için bankaya 500 lira kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekir. Buna ek olarak sigorta prim bedelleri de sizlerden tahsil edilecektir.

48 ay vadeli 100 bin liralık KOBİ kredisi paketi aldığınız takdirde bu krediyi bankaya her ay 3044 lira ödeyerek borcundan kurtulabilirsiniz. Bu da Denizbank’a 4 yıl içinde toplamda 146 bin 652 lira ödeme yapmak anlamına geliyor. Yani aldığınız 100 bin liralık kredi için toplamda 46 bin 652 liralık bir faiz farkı ödemeniz gerekir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.