Ana SayfaKredilerİş Bankası Taşıt Kredileri

İş Bankası Taşıt Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bir çok banka müşterilerine taşıt kredisi adı altında araç satın alabilmeleri için kredi imkanı sunuyor. Bu bankalardan biri de İş Bankası’dır.  İş Bankası taşıt kredileri ile birlikte bir çok anlaşmalı araba markasının araçlarına sahip olabilirsiniz.  

Yeni veya ikinci el araç alımlarında taşıt kredisi imkanı sunan İş Bankası’nda krediler 3 seçenek ile müşterinin önüne sunuluyor. Birincisi binek araçlar için, diğeri sıfır araç alacaklar için ve en son seçenekte 2. el araç satın almak isteyen müşteriler adına düzenlenmiş şekilde. 

Binek aracı satın almak isteyen müşteriler aylık yüzde 1,24 oranında faiz kredi alabiliyorlar. Yıllık olarak yüzde 19,7 oranında sıfır veya ikinci el binek aracı satın almak isterseniz İş Bank ”Kampanyalı Taşıt Kredileri” adı altındaki krediye başvuruda bulunabilirsiniz. 

Sıfır araç almak isteyen müşterilere yüzde 1,45 oranında faize sahip kredi imkanı sunuluyor. Yıllık olarak yüzde 23,6 faize sahip krediler bankanın belirlendiği ”0 km. Taşıt Kredisi” adı altında hizmet veriyor. 

Eğer ki ikinci el araç almak istiyorsanız yüzde 1,50 oranından kredi temin edebilirsiniz. Yıllık maliyetlerle birlikte faiz oranı yüzde 24,5’e tekabül ediyor. Kampanya adı ise ”2. El Taşıt Kredisi” olarak geçiyor.  

Hangi seçenekten taşıt kredisi alırsanız alın binde 5 oranında tahsis ücretini ödemeniz gerekmektedir.  Ayrıca İş Bankası taşıt kredileri 48 ay vadeye sahip. 48 ay içerisinde aldığınız krediyi faizi birlikte geri ödemek zorundasınız.  

Başvuruları bankanın internet sitesini, internet bankacılığını yada direk şubelerden yapabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.