Ana SayfaEkonomiBunları Yaparak Emeklilik Maaşınızı Arttırabilirsiniz

Bunları Yaparak Emeklilik Maaşınızı Arttırabilirsiniz

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emeklilik hayali kuran binlerce Türk Vatandaşı’nın tek isteği daha doygun bir maaş alarak, daha iyi bir yaşam sürmek. Bu yüzden emekli maaşını arttırmanın yolları herkes tarafından merak ediliyor. Maaşı yükseltmenin detayı ise; son 3.5 yıl içerisinde gizli. Özellikle SSK emekliliği yapanlar BAĞ-KUR emeklisi olanlara göre daha şanslı.

 

EMEKLİLİK MAAŞINI ARTTIRMAK SADECE BİRKAÇ TÜYOYA BAĞLI

 

Emeklilik döneminde zor dönemler yaşamamak ve daha huzurlu bir yaşam sürmek için bunun önlemini daha çalışma döneminizde almanız gerekiyor. Emeklilik maaşı hesaplama konusunda dikkat edilen en önemli husus çalışma döneminde alınan maaş oluyor. Durum böyle lanse edilince de emeklilik maaşı arttırma planınızı yaparak alacağınız emeklilik maaşını arttırmanız mümkün oluyor.

KENDİNİZİ SİGORTALI GÖSTERMEKTEN ASLA KORKMAYIN!

* Emekli olacağınız zaman alacağınız maaşı iş maaşınız neredeyse %80’e varan bir oranda etkiliyor. Sizin çalışırken maaşınız 3.000 TL ya da daha üzerinde olursa emekli olurken 60 TL ile 70 TL arasında daha fazla maaş alıyorsunuz.

* Bazı kişiler emekli olmadan önce iki farklı işte çalışıp sadece bir işten sigortalı gözüküyor. Oysa her iki işten sigortalı gözükmeniz demek; matrah bildirilme derecesinin arttığının ve dolayısı ile de maaşınızın fazla olması anlamına geliyor.

* Hem erken emekli olmak için, hem de emekli olduğunuzda daha fazla para almak için BAĞ-KUR’dan uzak durun ve SSK’ya yönelin. Böylece daha fazla çalışmadan, daha çok ücret alacaksınız.

TAVAN MAAŞ GÖSTEREREK 800 TL ARTIŞ

Emeklilik maaşlarını arttırmada en etkili yol ise; tavan ödemelerdir. Eğer sigortanızı son 3.5 yıl içerisinde tavandan kazanç bildirimi yaparsanız; her aya 15 TL ile 20 TL arasında bir artış binecek. Bunu 3.5 yıla vurduğumuzda ise; 800 TL’ye artış görebileceksiniz.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.