Ana SayfaKredilerŞekerbank 63. Yıl Kampanyası

Şekerbank 63. Yıl Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuruluşunun 63. Yıl dönümünde olan Şekerbank, yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya neticesinde hem esnafların hem de işletme sahiplerinin yüzü güleceğe benziyor. Esnaf ve işletmelerin nakit gereksinimlerini anında karşılayan Şekerbank, 63. Yıldönümünü bu kampanya ile kutlamaya karar verdi.

3 AYLIK ERTELEME İMKANI İLE ŞEKERBANKTAN KREDİŞekerbank kuruluşunun 63. Yılı adına bir kampanya düzenledi. Şekerbank’ın yapmış olduğu bu kampanya neticesinde artık esnaf ya da işletme sahipleri 250 Bin TL’ye varan nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Şekerbank bu kampanya ile esnaflara ya da işletme sahiplerine 3 ay taksit erteleme gibi muhteşem bir imkan sunarken; taksit seçeneklerini de 36 ay taksite kadar uzatma imkanı veriyor. Şekerbank bunların yanı sıra da Üreten Kart ve Şeker Bonus Business Kart sahibi olan müşterilerine taksit avansı sağlayarak büyük imkanlar veriyor.

Kurulduğu günden bugüne kadar herhangi bir aksilik yaşamadan hizmet hayatına devam eden Şekerbank bundan 63 yıl önce; 12 Ekim 1953’te kurulmuştu. Türk ekonomisinde esnafların ve işletmelerin büyük payının olduğunu söyleyen Şekerbank, bu söylem doğrultusunda 63. Yıl şerefine onlar için bir kampanya düzenlemeye karar verdiğini de söylüyor. Esnaflara ve İşletme sahiplerine 250 Bin TL nakit kredi veren Şekerbank ilk taksitleri için de 3 aylık bir erteleme imkanı sunuyor. Üstelik kredi kampanyasından yararlanmak isteyenlere 36 aylık taksit imkanını da hediye ediyor.

63. YILINDA EN ÇOK TERCİH EDİLEN BANKA

Taksitli Ticari Kredi, Esnaf Kredisi, Ticari Taşıt Kredisi ve aynı zamanda da Taksitli Turizm Destek Kredisi vererek uygun faiz oranları ile dikkatleri 63. Yılında kendisine çeken Şekerbank bir kez daha en çok tercih edilen bankalardan oluyor.

ŞEKERBANK KART SAHİPLERİNE MÜJDE!

Üstelik yeni yılın kampanyası kapsamında da Üreten Kart ve Şeker Bonus Business kart sahibi olan Şekerbank müşterilerine Ekim 2016 döneminin sonuna kadar, taksitli nakit avanstan yararlanma fırsatı vererek bu müşterilerine de 12 ay taksit şansı sunarken sadece %1,63 oranında faiz alacağını açıklayan Şekerbank işlem ücreti almayacağını da belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.