Ana SayfaKredilerTürkiye Finans Katılım Bankası Faizsiz İhtiyaç Finansmanı

Türkiye Finans Katılım Bankası Faizsiz İhtiyaç Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası İhtiyaç Finansmanı

İslamî usullere göre para sıkıntısını gidermek isteyen kişilerin daha çok tercih ettiği katılım bankalarının sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak en köklü bankalardan olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank da katılım şubelerini açmışlardı. Uzun süredir ülkemizde Katılım Bankası olarak hizmet veren Türkiye Finans Katılım Bankası finansman paketleriyle nakit ihtiyacınızı giderebilir. Türkiye Finans tüketici finansmanı paketi sayesinde 1000 lira alt limitli olarak istediğiniz kadar finansman desteği alabilirsiniz.

Sizlere sunulan bu finansman paketi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda ödeme periyotlarının birer ay olarak belirlendiğini ve maksimum vade seçeneğinin de 48 ay olduğunu görüyoruz. Dilerseniz bu finansman paketinden faydalandıktan sonra sadece 1 ay bile vade talep edebilirsiniz.

İhtiyaç kredisi finansmanı için 48 aylık vade talep edildiği takdirde verilen finansman paketine yüzde 1,39 oranında kâr payı eklenir. Dolayısıyla aldığınız finansman için oldukça düşük bir kâr payı ödemeniz gerektiğini ifade edebiliriz.

10 bin liralık bir finansman desteği almak isterseniz bunun için Türkiye Finans Katılım Bankası’na 52,5 TL finansman tahsis ücreti ödemeniz gerekir. Bu kredi için sizlerden kefil istenmiyor, buna ek olarak herhangi bir gayrimenkulünüzü de ipotek ettirmeniz gerekmez.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan aldığınız 10 bin liralık bir ihtiyaç finansmanını 48 ayda geri ödemek isterseniz bankaya düzenli olarak aydan aya ödemeniz gereken miktar 304,39 lira olacaktır. Bu şekilde toplamda 14 bin 610 liralık bir ödeme yaptığınızda bankadan aldığınız tüketici finansmanını tamamen ödemiş olursunuz. Finansmana başvuru yapabilmek için kimlik belgenizi de yanınıza alarak size en yakın Türkiye Finans şubesine uğramanız gerekiyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.