Ana SayfaKredilerPTT Emekliye 40 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veriyor!

PTT Emekliye 40 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veriyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emeklilere Uzun Vadeli İhtiyaç Kredisi

Birçok emekli maaşını PTT üzerinden alıyor. Bildiğiniz gibi bazı bankalar maaş müşterilerine özel kredi faiz oranlarıyla kredi veriyor. Artık maaşını PTT’den alan emekliler de uygun kredi faiz oranlarıyla kredi çekebilecekler. Emekliye uzun vadeli kredi olarak sunulan bu kredi paketi Aktif Bank önderliğinde veriliyor. Ancak emekliler kredilerini PTT’den aldıkları gibi kredi taksitlerini de PTT’ye ödeyebiliyorlar.

Emekliye ihtiyaç kredisi paketi için herhangi bir şekilde kredi tahsis ücreti talep edilmiyor. Ancak masrafsız kredi paketinden faydalanmak için TEB Jet kredi paketini kullanmanız gerekiyor. Eğer masraflı krediden faydalanacaksanız Aktif Bank PTT kredisinden faydalanmanız gerekiyor. Bu kredi için belirlenen kredi tahsis ücreti kredinin miktarına göredir ve kredi miktarının binde 5’i kadardır.

Bu kredi kampanyası dâhilinde 3. Kişilere ödenmesi gereken tüm ücretler emeklilerden tahsil edilir. Bu masraflar peşin ödenmediği takdirde verilen kredi miktarı üzerinden masraf kesintisi yapılacaktır.

Krediden faydalanmak isteyen emeklilerin en fazla 80 yaşında olmaları gerekiyor. Zira emekli kişinin yaşı ve istenen vade toplamı 83’ü geçemiyor. Örneğin 80 yaşında biri kural gereği en fazla 3 yıl vade talep edebilir. Emeklilerin bu detaya dikkat etmeleri gerekiyor.

Yüzde 1,75 kredi faiz oranıyla verilen emekliye ihtiyaç kredisi için 48 aya kadar vade istenebilir. Krediden 40 bin lira olarak faydalanarak bu krediyi 48 ayda geri ödemek isteyen emekliler her ay 1330 lira ödeme yaparlar. Emekliler dilerlerse otomatik ödeme talimatı da verebilirler. Bu sayede kredi taksiti ödemek isteyen emeklilerin PTT şubelerine gitmelerine gerek kalmıyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.