Ana SayfaKredilerING 2.El Taşıt Kredisi’nde Yaşı Yükseltti

ING 2.El Taşıt Kredisi’nde Yaşı Yükseltti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Genellikle bankaların temkinli yaklaştıkları 2.el taşıt kredisinde Ing Bank bir adım atarak kredi çekilebilecek taşıtın yaşını sekize kadar yükseltti. Avantajlı kredide fırsatlar bununla da bitmiyor. Alacağı taşıtın kaskosunu bankaya yaptıracak müşteriler ekstra faiz indiriminden de yararlanacak.

Ing Bank’tan 2.el taşıt kredisi kullanmak isteyenler için kefil şartı aranmıyor. Sadece alınacak aracı rehin olarak göstermek yeterli olacak. Bunun haricinde farklı bir rehine de gerek yok. 8 yaşına kadar olan 2. El araçlar için kullanabileceğiniz bu kredide eşit taksit veya 3 ay erteleme seçenekleri de mevcut. Hemen-hemen bütün kredilerde istenen hayat sigortası ve ferdi kaza sigortası zorunluluğu da bu kredi kapsamında bulunmamaktadır.

Oran 0,99!

2.el taşıt kredisinden yararlanmak isteyenler için en avantajlı faiz oranı 0,99. Ancak bu oran sadece 6 ay vadeye kadar olan krediler için geçerli. 6 ile 48 ay vade arasındaki bir zaman dilimi için kredi kullanmayı düşünüyorsanız bu noktada faiz oranı 1,39 olarak belirlenmiş durumda. Kampanya kapsamında verilen en uzun vade 48 ay. Ing Bank bu kredide, kredi tahsis ücretini yüzde 0,5 olarak tayin etmiştir. 20.000 Türk Lirası kredi kullanıldığında banka bunun 100 Türk Liralık kısmını kredi tahsis ücreti olarak müşteriye yansıtacaktır.

Anlaşmalı Otomobil Markaları

Ing Bank 2.el taşıt kredisi kullanımı için çeşitli otomobil markalarıyla el sıkışmış durumdadır. Piyasadaki otomobil markalarının kahir ekseriyeti listede olmakla birlikte, nadiren de olsa dışarda kalan markalar mevcut.

Chevrolet, Citroen, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, KIA, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, PeugeotRenault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Tata, Toyota, Volvo ve Volkswagen.

Bankanın anlaşmalı olduğu bu markaların 2.el aracını almayı düşünen kişiler 8 yaşına kadar olan araçlar için kredi kullanma imkanına sahiptirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.