Ana SayfaKredilerTürkiye İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü! Kampanya 17-18 Ekim'e Özel!

Türkiye İş Bankası İhtiyaç Kredisi Faiz Oranlarını Düşürdü! Kampanya 17-18 Ekim’e Özel!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Güncel Türkiye İş Bankası Kredi Hesaplama

Türkiye İş Bankasından 17-18 Ekim Tarihlerine Özel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Sonbahara özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla 50 bin liraya kadar kredi sunan Türkiye İş Bankasının mevcut kapmanyası dün sona ermişti. Ancak alınan yeni bir kararla kampanyanın süresi 2 gün daha uzatıldı, buna göre 17 ve 18 Ekim tarihlerinde ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler oldukça düşük ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla kredi alabilecekler.

Sonbahar kredisi bünyesinde alınabilecek olan kredinin en düşük kredi faiz oranı 1,22 idi. Şu anda geçerli olan kampanyada ise bütün kredi miktarları için kredi faiz oranı sabitlendi. Buna göre 5 bin lira kredi alanlar da 50 bin lira kredi alanlar da standart olarak yüzde 1,22 ihtiyaç kredisi faiz oranıyla kredi kullanabiliyorlar.

17-18 Ekim tarihlerine özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla verilen bu ihtiyaç kredisi için belirlenen vade seçeneklerine baktığımızda kredinin vade seçeneklerinin oldukça esnek olduğunu görüyoruz. Bu krediyi alan kişiler 4 yıla kadar vade talep ederek kredi borçlarını eşit taksitler halinde bankaya ödeyebiliyorlar.

Yıllık maliyet oranı yüzde 18 olan bu kredi kampanyasına başvuru yapmak için Türkiye İş Bankası’nın ihtiyaç kredisi sayfasına göz atabilirsiniz.

Kredi sayesinde 50 bin lira almanız durumunda bu kredi için 250 lira kredi tahsis ücreti, 362 lira da sigorta bedeli ödemeniz gerekiyor. 48 ay vadeli olarak aldığınız bu kredi için her ay bankaya 1443 lira ödemeniz gerekiyor.

Eğer kredi kampanyasından 5 bin lira olarak faydalanıp bu krediyi 12 ay da ödemek isterseniz 25 lira kredi tahsis ücreti 42 lira da yıllık sigorta primi ödemeniz gerekir. Bu şekilde her ay 456 lira ödeyerek aldığınız kredinin borcunu 12 ay içinde, toplamda 5472 lira ödeme yaparak bitirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.