Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Bireysel İşyeri Kredisi

Ziraat Bankası Bireysel İşyeri Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kendi işini kurmak isteyen, ancak bunun için gerekli finansmanı sağlayamayan kişiler için Ziraat Bankası avantajlı bir kampanya duyurdu. Bireysel İşyeri Kredisi ile banka küçük esnafın gözdesi olmak adına önemli bir adım atmış durumda.

Yatırım amaçlı olarak iş yeri (düğün salonu, ofis, büro, dükkân, mağaza, muayenehane vb.) almak ve kendi işyerinin sahibi olmak isteyenler için kampanya kapsamında 120 aya kadar vade seçeneği sunulmuştur. Bireysel İşyeri Kredisi’nde minimum vade banka tarafından 60 ay olarak belirlenmiştir.

60 ay vadeli kullanılacak Bireysel İşyeri Kredisi için müşteriler aylık 1,09 faiz oranından nakit elde edebileceklerdir. 60 ay vadeli 100.000 Türk Lirası kredi kullanımında aylık taksit tutarı 2300 Türk Lirası olacaktır.

Uzun Vade Faizi Artırıyor

120 ay vadeli İşyeri Kredisi’nde faiz oranı uzayan vadeyle doğru orantılı olarak artış göstererek 1,16 seviyesine çıkmıştır. 120 ay vadeli olarak 100.000 Türk Lirası kredi kullanarak işyeri sahibi olmayı hayal eden müşterilerin kredi geri ödemesinde aylık olarak karşılaşacakları taksit miktarı 1600 Türk Lirasıdır. Kredi tashih ücreti her iki vade için de kullanılan kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Bu miktar 100.000 Türk Lirası için 500 Türk Lirasına tekabül eder.

Bireysel İşyeri Kredisi kullanılabilmesi için alınması düşünülen gayrimenkulün toplam alış bedelinin yüzde 25’i müşteride nakdi olarak bulunmalıdır. Bunun nedeni Ziraat Bankası’nın bu kredide gayrimenkul değerinin azami yüzde 75’ine kadar kredi veriyor olmasıdır. Bununla birlikte kredi kullanımının akabinde banka verdiği krediye karşılık olarak gayrimenkule ipotek koyacaktır. Ziraat bankası gerekli gördüğü durumlarda müşterilerinden ayrıca kefil de isteyebilmektedir.

Kredi vadesi boyunca hayat sigortası, işyeri sigortası ve DASK (Deprem ve Doğal Afet) yaptırmak banka tarafından mecburi tutulmuştur. Bu poliçelerin ücretleri de müşterilere ayrıca yansıtılacaktır.

Bireysel İşyeri Kredisi kullanımı için gerekli yasal belgeler tanzim edilerek en yakın Ziraat Bankası şubesi ile görüşülmelidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.