Ana SayfaKredilerHalkbank 100 Bin TL Düşük Faizli Konut Kredisi

Halkbank 100 Bin TL Düşük Faizli Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank’tan Kampanyalı Konut Kredisi

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası emlak sektörünün zarar görmemesi için seferber olan bankalar konut kredisi faizlerini düşürmüştü. Konut kredisi faizlerini en çok düşüren bankalardan biri olan Halkbank diğer bankalar gibi 1 puanın üzerinde değil, 1 puanın altındaki kredi faiz oranıyla kredi veriyor. Halkbank konut kredisi faiz oranları kredinin vadesine göre değişiklik gösterebiliyor. Bu bağlamda bankadan konut kredisi alan kişiler vade seçeneklerine bağlı olarak 0,80 ile 0,95 arasında değişen bir kredi faiz oranıyla kredi alabiliyorlar.

Halkbank konut kredisi kampanyası için başvuruda bulunmak isteyen kişiler herhangi bir Halkbank şubesine uğrayabilirler. Halkbank şubesine kimlik belgeniz, almak istediğiniz evin tapusu, ikamet adresinizi belirten bir fatura, işyeri onaylı gelir belgenizle gitmeniz gerekiyor. Halkbank gerekli görmesi halinde sizlerden ek belgeleri de isteyebilir.

Halkbank konut kredisi kampanyasına ait vade seçeneklerini incelediğimizde bu kredi kampanyasına ait vade seçeneklerinin en fazla 10 yıl olarak belirlendiğini görüyoruz. Yani bankadan kredi almanız durumunda talep edebileceğiniz maksimum vade 120 ay olacaktır, 1 aydan başlayan vade seçenekleri 120 aya kadar çıkabiliyor.

Halkbank konut kredisi alırken bankaya yüzde 0,5 oranında kredi tahsis ücreti, ipotek tesis bedeli, ekspertiz ücreti, DASK ve konut sigortası prim bedeli gibi bazı masrafları ödemeniz gerekiyor. 100 bin liralık bir kredi aldığınızda ödemeniz gereken masraf yaklaşık olarak 1305 liradır.

100 bin liralık Halkbank konut kredisi paketini 120 ayda geri ödeyerek kredi borcunuzu ortadan kaldırmak için bankaya her ay 1400 lira ödemeniz gerekir. Bu şekilde ödemeler yaptığınızda toplam 169 bin 334 TL öder ve kredi borcunuzdan kurtulursunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.