Ana SayfaKredilerEmeklinin Kredisi Halkbank’tan

Emeklinin Kredisi Halkbank’tan

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank maaşını kendisinden alan emeklilere özel fırsatlar sunuyor. Banka duyurduğu “Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi” ile ekonomik sıkıntı yaşayan emeklilerin yüzünü güldürmeyi planlıyor.

Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi’nde masraf ödemeden kredi kullanma fırsatı banka tarafından emeklilere sunulmaktadır. İsteyen müşteriler iste bir miktar masraf ödeyerek daha uygun faiz oranlarından yararlanma imkanına sahipler. Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi’ne başvurmak gayet kolay. Telefonun mesaj kısmına aralarında boşluk bırakılarak “EMEKLI, TC Kimlik Numarası, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazılarak 3452’ye SMS atılması krediye başvurulması için yeterlidir. Kredi başvurusunun ön onay alıp-almadığı yine SMS yolu ile banka tarafından müşterilere bildirilmektedir.

Azami Miktar 50.000 Türk Lirası

Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında Halkbank emeklilere maksimum 50.000 Türk Lirasına kadar kredi kullanma olanağı sağlamaktadır. 48 aya kadar vade imkanı sunulan kampanyada kredi tahsis ücretli ve masrafsız kredi seçenekleri arasında tercih yapmak emeklilere bırakılmıştır.

10.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen müşteri kredi tahsis ücreti ödemek istemez ise aylık 1,35 faiz oranı ile kredisini kullanabilir. Bu durumda 48 ay vadede aylık geri ödenmesi gereken taksit tutarı 301 Türk Lirası olarak gerçekleşmektedir.

Kredi Tahsis Ücretli seçenekte ise; 10.000 Türk Lirası kredi kullanımında aylık 1,25 faiz oranından faydalanmak mümkün olmaktadır. Bu durumda müşteri 53 Türk Lirası kredi tahsis ücreti ödeyecektir. 48 ay vadede aylık taksitlerinin miktarı ise 294 Türk Lirası düzeyinde olacaktır.

Halkbank, emeklinin 50.000 Türk Lirası kredi kullanmak istediği durumda da faiz oranlarını değiştirmemektedir. Kredi Tahsis Ücretli seçenekte aylık 1,25 faiz oranından faydalanacak müşteri 263 Türk Lirası dosya masrafı ödeyecektir. Bununla birlikte aylık geri ödemesi gereken taksit tutarı 1470 Türk Lirası olarak karşısına çıkacaktır.

Dosya masrafı ödemek istemeyen emekli ise aylık 1,35 faiz oranından kredisini kullanacaktır. Bu durumda bankaya 48 ay vadede her ay 1510 Türk Lirası geri ödeme yapması gerekecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.