Ana SayfaKredilerHSBC Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

HSBC Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Konut Kredisi Kampanyası

Ev kredisi almak içim ülkemizde hizmet veren tüm bankaları tercih edebilirsiniz. Standart işleyişteki bankalar konut kredisi kampanyası oluştururken katılım bankaları ise konut finansmanı desteği sunuyor. Hem standart bankalardan hem de katılım bankalarından ev almak için sizlere gereken finansman desteğini alabilirsiniz. Konut kredisi kampanyası oluşturan ve başvuru yapanlara konut kredisi veren bankalardan biri olan HSBC Bankası bu krediyi yüzde 1,06 konut kredisi faiz oranıyla veriyor. Kredi faiz oranı oldukça düşük olan bu kredide krediyi alan kişilerden birtakım masraflar da alınıyor.

HSBC Bankası’ndan kredi alırken kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, ipotek tesis bedeli, hayat sigortası, konut sigortası bedeli ödemeniz gerekiyor. Bu masrafların toplamı 100 bin liralık bir konut kredisi kampanyasında 1215 liradır. Eğer krediyi almak istiyorsanız bu masrafı peşin ödemeli ya da kredinizden kestirmelisiniz.

HSBC konut kredisi kampanyası için belirlenen kredi faiz oranı 1,06 iken bu kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı yüzde 15,47’dir. HSBC konut kredisi kampanyasından faydalanmak istediğiniz zaman sizlerden herhangi bir şekilde kefil istenmeyecektir. Bunun yerine aldığınız kredi için eviniz ipotek ettirilir, ipotek kredi borcunuzu ödedikten sonra kalkar.

1 ay ile 120 ay arasında değişen vade seçenekleriyle sizlere verilen HSBC konut kredisi kampanyasından faydalanmak için gelir belgeniz, almak istediğiniz eve ait tapu, bankanın istediği diğer belgelerle şubeye uğramanız gerekiyor. Krediden 100 bin lira alırsanız en fazla 120 ay vade seçebilirsiniz. 120 ay vadede 100 bin liralık bir krediyi geri ödemek istediğiniz zaman ise bir ayda bankaya 1476 lira ödemeniz gerekir. Toplamda 100 bin liralık bir kredi için geri ödemeniz gereken kredi faiz miktarı ise 78 bin 411 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.