Ana SayfaKredilerSonbahar Krediniz Garanti’den

Sonbahar Krediniz Garanti’den

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sonbaharın gelmesiyle birlikte açılan okullar ve kış hazırlıkları masrafları artırdı. Bu durumu göz önünde bulunduran Garanti Bankası müşterilerine özel Sonbahar İhtiyaç Kredisi Kampanyası hazırladı.

Sonbahar İhtiyaç Kredisi kapsamında vade seçenekleri banka tarafından 3 ile 48 ay aralığında olacak şekilde düzenlenerek müşterilere sunulmuştur. Maaşını Garanti Bankası’ndan alan müşterileri için banka kullanılabilecek kredi miktarını 50.000 Türk Lirası’na kadar yükseltmiş durumda. Bankanın maaş müşterisi olmayan ancak bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler için ise çekilebilecek azami tutar 25.000 Türk Lirası ile sınırlandırılmıştır.

Faiz Oranı 1,19!

Kampanya kapsamında 25.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen müşteriler için banka tarafından belirlenen faiz oranı 1,33. Binde 5 oranında kredi tahsis ücreti kesilerek kullandırılan kredi de bu miktar müşterinin karşısına 125 Türk Lirası olarak çıkmaktadır. Bununla birlikte kredi kullanandan vergi ve ücretler dahil 375 Türk Lirası kesinti yapılacağı unutulmamalıdır. Alınan kredi bankaya 48 ay vade de aylık 750 Türk Lirası olarak geri ödenecektir. Kredinin müşteriye yıllık maliyeti yüzde 21,27 oranında olmaktadır. Müşterinin borcunu bitirdiğinde bankaya yaptığı toplam ödeme tutarı 36.100 Türk lirası seviyesinde olacaktır.

Sonbahar İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında 50.000 Türk Lirası kredi kullanmak isteyen vatandaşlar ise daha avantajlı faiz oranıyla karşılaşacaktır. Garanti Bankası kullanılacak kredi yükseldiğinde faiz oranını 1,19 seviyesine indirmiş durumdadır. Bu miktarda bir kullanım söz konusu olduğunda müşteriden 750 Türk Lirası kredi tahsis ücreti banka tarafından tahsil edilecektir. Ek olarak vergi ve ücretler dahil 750 liralık bir kesinti daha müşterileri beklemektedir.

48 ay vade boyunca aylık 1450 Türk Lirası bankaya ödeme yapması gereken müşteri, borcunun tamamını ödediğinde; bankaya toplamda 69.800 Türk Lirası tutarında bir geri dönüş sağlayacaktır. Bu durumda kredinin müşteriye yıllık maliyet oranı yüzde 18,9 oranında gerçekleşmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.